Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

JociBalboa
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 1. 0:40

mai grind grafja csatolva

JociBalboa
2010. aug. 1. 19:28

szeretném kérni hogy a coolerek 1-2 napig hagyjanak már békén, 1 session alatt ez a 2-3 db azért kicsit sok...

Sziki
2010. aug. 1. 19:38

Én hazajöttem haveromtól, azt egyből 3Bi minusz...azt még hozzá kell tennem,hogy mindkét esetbe én voltam az esélyesebb:P

Sziki
Válasz Sziki kommentjére
2010. aug. 1. 19:44

bocs 4 az előbb kaptam ki QQ-val AK ellen...

JociBalboa
Válasz Sziki kommentjére
2010. aug. 1. 19:48

bocs 4 az előbb kaptam ki QQ-val AK ellen...

akkor mostmár ideje visszanyerni :):):)

Gl

JociBalboa
2010. aug. 2. 2:45

Mai nap:

Betfairen grindeltem 2 session kb 2.5k hand: -1 bi és egy kicsi lett nl20-on.

nem nagyon adta a gép, a kedvencem az volt amikor flopolt sorral oesd szinsorhzóval 47%-ra tettem be a pénzem és persze lejött a bd full... mind1

kissebb gödörben vagyok sajnos már napok óta, remélem jobbra fordul majd v.mikor.

ja a mai nap fényponta az volt amikor b.nőm megkérdezte több mint 2 év után hogy én miért is pókerezek...??

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

JociBalboa
2010. aug. 2. 4:05

nice
beültem még egy kicsit, meglett az eredménye kifizettem még 3 coolert....
J2o.t nem lehet eldobni, de a kixxxxxxot 5% az mindig jön.....

abba kéne hagynom ezt az egészet mostmár, bekéne jól rugnom hogy amikor leugrok a hídrol akkor ne érezzek semmit.

semmi nem megy, se a poki se a suli semmi

nem tudom elhinni, hogy jobbnál jobb dolgokat tanulok meg a pokiban és szarrá szednek az idióták.

az elmult két hét azért az gyönyörű de hogy miért van...?????????

kocka21
2010. aug. 2. 10:02

Amennyire én látom elég masszív tilt-re kerültél az utóbbi hetekben. Ez lejön a hozzászólásaid alapján is. Valahogy meg kell próbálni függetleníteni az érzelmeidet a játéktól, vagy legalábbis nem ennyire beleélni magad.

Mindenkinek vannak rossz szériái, a póker arról is szól, hogyan tudjuk ezeket túlélni. Nekem sem volt túl fényes a július, 30k hand alatt BE lettem (pontosabban 2BI bukó). Ezek sajnos benne vannak. Ha másképp nem megy, akkor próbáld ki, hogy tolod egy kis ideig NL10-en. A lényeg, hogy úgy tudj játszani, hogy szívből tudj röhögni azon, amikor az AA-dat lemákolja egy J2o szerű lap, és ismét tudd élvezni a játékod.

Szintén fontos, hogy ne játssz olyan nyomás alatt, hogy ebben a hónapban X pénzt mindenképpen nyernem kell, mert az szintén tilt-hez vezet.

A bartátnőd valószínűleg azért kérdezett rá 2 év után, hogy miért pókerezel, mert látja, hogy valami nem OK most nálad, és próbált rá célozni. Szerintem érdemes végiggondolni, hogy ér-e annyit egy rohadt tilt, hogy az embernek rámenjen a kapcsolata. Nálam bevált az a módszer, hogy megbeszélem a barátnőmmel azt is, ha éppen szarul megy, és elmondtam neki, hogy mivel jár lelkileg, ha upswingben, vagy downswingben vagyok. Ez rengeteg problémát megelőzhet a kapcsolatban. A kulcsszó: őszinte kommunikáció.

Az a legszarabb a tilt-ben, hogy körülöttünk mindenki látja rajtunk, csak mi magunk nem, és közben csak hajszoljuk az eredményt, meg, hogy visszanyerjük a pénzünket a fish-től, aki lemákolt, közben pedig folyamatosan -EV-s döntéseket hozunk. Én már nagyon sok ilyet átéltem, de mindenkivel előfordul, aki a popszakmában nyomul.

Na nem akartam túl sokat papolni, meg egyébként is azt vallom, hogy annak adjunk tanácsot, aki kéri. Remélem nem veszed zokon, és tudtam esetleg segíteni. GL! Túlleszel rajta hamarosan.

JociBalboa
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 2. 13:08

Amennyire én látom elég masszív tilt-re kerültél az utóbbi hetekben. Ez lejön a hozzászólásaid alapján is. Valahogy meg kell próbálni függetleníteni az érzelmeidet a játéktól, vagy legalábbis nem ennyire beleélni magad.

Mindenkinek vannak rossz szériái, a póker arról is szól, hogyan tudjuk ezeket túlélni. Nekem sem volt túl fényes a július, 30k hand alatt BE lettem (pontosabban 2BI bukó). Ezek sajnos benne vannak. Ha másképp nem megy, akkor próbáld ki, hogy tolod egy kis ideig NL10-en. A lényeg, hogy úgy tudj játszani, hogy szívből tudj röhögni azon, amikor az AA-dat lemákolja egy J2o szerű lap, és ismét tudd élvezni a játékod.

Szintén fontos, hogy ne játssz olyan nyomás alatt, hogy ebben a hónapban X pénzt mindenképpen nyernem kell, mert az szintén tilt-hez vezet.

A bartátnőd valószínűleg azért kérdezett rá 2 év után, hogy miért pókerezel, mert látja, hogy valami nem OK most nálad, és próbált rá célozni. Szerintem érdemes végiggondolni, hogy ér-e annyit egy rohadt tilt, hogy az embernek rámenjen a kapcsolata. Nálam bevált az a módszer, hogy megbeszélem a barátnőmmel azt is, ha éppen szarul megy, és elmondtam neki, hogy mivel jár lelkileg, ha upswingben, vagy downswingben vagyok. Ez rengeteg problémát megelőzhet a kapcsolatban. A kulcsszó: őszinte kommunikáció.

Az a legszarabb a tilt-ben, hogy körülöttünk mindenki látja rajtunk, csak mi magunk nem, és közben csak hajszoljuk az eredményt, meg, hogy visszanyerjük a pénzünket a fish-től, aki lemákolt, közben pedig folyamatosan -EV-s döntéseket hozunk. Én már nagyon sok ilyet átéltem, de mindenkivel előfordul, aki a popszakmában nyomul.

Na nem akartam túl sokat papolni, meg egyébként is azt vallom, hogy annak adjunk tanácsot, aki kéri. Remélem nem veszed zokon, és tudtam esetleg segíteni. GL! Túlleszel rajta hamarosan.

Köszi!

Ez most jól esett!
ezen kicsit agyalok is majd :)

Gl

TexasBela
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 2. 13:22

Hi

Azt hiszem h kocka jól leírta mi is lehet a helyzet nálad most.Nálam is volt már ilyen h semmi nem akart sikerülni és haragudtam az egész világra.Szó szerint tilten voltam úgy h nem is pokereztem és ezt a barátnőm,családom, haverjaim is észre vették csak én nem.
Meg kell próbálni külön választani a pokit a magánélettől(suli,barátnő,barátok).
Tudom nehéz nekem sem megy még mindig ez zökkenőmentesen.Fő dolog a pozitív gondolkodás!

Drukkolok neked! Gl az asztaloknál!

Élő ügyfélszolgálat