Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

ladipeti
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. febr. 23. 21:37

"Jocibalboa bocs, ha kicsit off!"
ezt nem értem :)

KALLAHAN: kb 3Bi plusz, egy időben kedvenc "nit-halam" volt :)

GL

csak azért írtam, mert nem a topik eredeti témájához szóltam hozzá, hanem a kommentekhez kapcsolódóan volt kérdésem. Kiccsit off topic volt emiatt

ladipeti
Válasz Littlemage kommentjére
2010. febr. 23. 21:39

50 en is van par (4-5) Mondjuk ugy egyben inkabb a magyarokra ertem. de vannak meg mas ellenfelek is boven.

csak azért kérdem mert én is itt evickélek most, február óta, és nem tudtam h ennyi magyar, főleg ennyi pokerakadémiás játszik itt. nem szoktam figyleni kik vannak az asztalnál, értsd: nem játszok rá a magyarokra direkt

JociBalboa
Válasz ladipeti kommentjére
2010. febr. 23. 21:41

Hali!

Közben elmagyarázta castor :)

Littlemage
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. febr. 23. 23:21

"Jocibalboa bocs, ha kicsit off!"
ezt nem értem :)

KALLAHAN: kb 3Bi plusz, egy időben kedvenc "nit-halam" volt :)

GL

Hehe, nalam Te 18/12-ot jatszol 610 hand alatt, NL10-en meg 14/13 200 hand alatt.Most akkor ki a nit(ebb)? :D :D Bocs, nem hagyhattam ki, feldobtad a lasztit. :D :D amugy nincs ezzel baj ;)

komolyra forditva a szot, a helyedben a 3betemen novelnek mindenkepp, mert az tenyleg kb AQ+, QQ+ lehet. bár elég sok olyan jatekost latok, akiknek ilyen 20/4 meg 22/8, meg 20/1 a statja, 0.8 meg 1.2 3bettel. eléggé kiismerhetoek szerintem.

Littlemage
2010. febr. 23. 23:24

csak azért kérdem mert én is itt evickélek most, február óta, és nem tudtam h ennyi magyar, főleg ennyi pokerakadémiás játszik itt. nem szoktam figyleni kik vannak az asztalnál, értsd: nem játszok rá a magyarokra direkt

Nezd meg a racen kik vannak elol, s akikkel talakoztal. tonyxxx, Tomlaw, csokislaci, stb.

Littlemage
2010. febr. 24. 0:03

bar TomLaw-ot mostanaban 25-on lattam inkabb.

time4revenge
2010. febr. 24. 0:10

Rehpyc? Róla kb semmim sincs.Nem te vagy véletlen?:)Bár ha tippelnem kéne akkor rekop_666.XD.Ő az aki statjai alapján is meg saját tapasztalatom szerint is kb úgy tolja mint te.

ladipeti
Válasz time4revenge kommentjére
2010. febr. 24. 0:18

megnéztem ezt a rakerace táblázatot, elég durva h tomlaw nl25ön hozta azt össze. Tényleg sokat tolhat akkor, rengeteg asztalon :)
pedig everest szoftvere nagyon rossz szeritnem sok asztalozni. nagyon-nagyon rossz a szoftvere, állandóan bevillan az aktuális asztal, visszakell kattintani ahol épp irogattam be az betsizinget, nagyon bosszantó

time4revenge
2010. febr. 24. 0:23

Nálam 24/15 a srác kb olyan 10 asztalon tolhatja egyszerre de szerintem napi 7-8 órát tuti letolja:)

ladipeti
2010. febr. 24. 0:23

Nezd meg a racen kik vannak elol, s akikkel talakoztal. tonyxxx, Tomlaw, csokislaci, stb.

csokislacit láttam játszani, de ő SSS-t tolt, szóval őt nem szeressem :) amúgy meg nem is értem 6maxon h lehet SSS-t játszani? pláne h rendes rakeback sincs, mitől lesz nyereséges?

Élő ügyfélszolgálat