1.hand AA-nal miert nem emeltel pf nagyobbat?
Megvolt már a jócselekedet: adtam egy 500-ast egy kukásnak, 1k.t akartam adni de nem volt csak 2ksom annyit meg nem akartam mert az már sok.
Mi ez a karma dolog?Tán nem te is My Name is Earl-t szoktál nézni:D
Ez szép dolog, aki zenél az nem koldul, zenével dolgozik meg az elismerésért...
Ezzel annyi a baj, hogy a koldulo emberek nagy resze csak toredeket tarthatja meg a koldult penznek. Legalabbis itt Pesten ez van sajnos. Meg lehet figyelni, hogy a "legjobb" helyeken ugynazok vannak. Ha nem biztositanak nekik a helyet, akkor mas is odamenne. Meg miert hal majdnem ehen az, aki napi 8-10k-t osszekuldul egy nap, ha az ove lenne a penz.
En inkabb akkor szoktam adakozni, amikor tartos elelmiszert, vagy hasnolot gyujtenek bevasarlokozpontokban, de penzt nem szivesen adok, mert az sajnos nem oda megy, ahova szanom, hiaba sajnalom oket.
Az ember néha ad. Kicsit önző módon ilyenkor megnyugtatja magát, hogy segített valakinek. Ami persze lehet igaz is. Velem már az is előfordult, amikor odajött hozzám valaki ezzel a szöveggel: "Jó napot! Tudja én ilyen alkoholista típusú ember vagyok! Tudna nekem adni egy kis apró? Vennék magamnak valami innivalót." Adtam neki. Legalább megmondta a frankót.
hali!
ivás után mindig nagy gondolataim vannak...
Az a baj ezzel az adok, és ezzel könnyitek kicsit magamon is hogy nem halat kell adni a halásznak hanem meg kell tanitani halászni.
GL
adóóók?
:)
ps nl10 mezőny omg.... még jó hogy csak bohockodom ott...
:)
ps nl10 mezőny omg.... még jó hogy csak bohockodom ott...