Hali!
több kritikát is kaptam mostanában hogy koncepció nélkül játszom, ezért irtam hogy : "A post flop gondolkodásomat szertném így javitani."
kb le is irtam mit gondolok a handek közben, az a főbb kérdés hogy mit lehet még belegondolni :)
Gl
köszönöm hogy megnézted :)
de akkor olyan handeket rakj be amikkel nehéz postflop szitukba csöppensz, ne olyat hogy seted van és hogy kéne megjátszani.
Pl az A magas flushdraws jó szitu. Ott betelnék turnon, mert egy csomó drawt, kisebb párt dobnia kell.
melyiket érzed hibásnak?
Egyébként legtöbbször sztem nem a nagy allinpenelős potokkal van a baj, hanem azzal h mikor érdemes second barrel, mivel c/r-eljem ezt a floppot, mikor kell thin vbetelni és mennyit, ilyenek.
melyiket érzed hibásnak?
könnyebb leosztásokat kerestem így elsőre,
de pl az utolsó leosztásnál a turn over bet push jó-e?
77.nél turn ch minrr.nél gondolom csak a call jöhet szóba, de riveren full nélkül kb dobó.
lényege ennek az lenne majd hogy próbálok minél több ilyen handet postolni akár csak egy szimpla light 4-betet és hogy mennyire +ev.s az ott.
szerintem jól játszol, mi ez a kishitüség mostanában?! nem tesz jót, ha nem hiszed el amit tudsz azt sem, úgyhogy szerintem nagyobb önbizalommal nyomjad tovább!
az első handnél abból a note-ból hogy jött ki, hogy FD van nála?
szerintem jól játszol, mi ez a kishitüség mostanában?! nem tesz jót, ha nem hiszed el amit tudsz azt sem, úgyhogy szerintem nagyobb önbizalommal nyomjad tovább!
az első handnél abból a note-ból hogy jött ki, hogy FD van nála?
Szia Joci!
Nekem tettszettek a megjátszások, talán a TT-vel nem adtam volna meg.
de én kockázatkerülő pókert játszok :))
GL!
Szia Joci!
Nekem tettszettek a megjátszások, talán a TT-vel nem adtam volna meg.
de én kockázatkerülő pókert játszok :))
GL!