Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

csicsi
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 10. 18:24

Hali!

több kritikát is kaptam mostanában hogy koncepció nélkül játszom, ezért irtam hogy : "A post flop gondolkodásomat szertném így javitani."

kb le is irtam mit gondolok a handek közben, az a főbb kérdés hogy mit lehet még belegondolni :)

Gl
köszönöm hogy megnézted :)

de akkor olyan handeket rakj be amikkel nehéz postflop szitukba csöppensz, ne olyat hogy seted van és hogy kéne megjátszani.
Pl az A magas flushdraws jó szitu. Ott betelnék turnon, mert egy csomó drawt, kisebb párt dobnia kell.

JociBalboa
Válasz csicsi kommentjére
2010. aug. 10. 18:27

de akkor olyan handeket rakj be amikkel nehéz postflop szitukba csöppensz, ne olyat hogy seted van és hogy kéne megjátszani.
Pl az A magas flushdraws jó szitu. Ott betelnék turnon, mert egy csomó drawt, kisebb párt dobnia kell.

ok-ok

csak most hirtelen ezeket "találtam"

Gl

qwertibie
Válasz csicsi kommentjére
2010. aug. 10. 18:28

melyiket érzed hibásnak?

csicsi
Válasz qwertibie kommentjére
2010. aug. 10. 18:33

Egyébként legtöbbször sztem nem a nagy allinpenelős potokkal van a baj, hanem azzal h mikor érdemes second barrel, mivel c/r-eljem ezt a floppot, mikor kell thin vbetelni és mennyit, ilyenek.

JociBalboa
Válasz qwertibie kommentjére
2010. aug. 10. 18:33

melyiket érzed hibásnak?

könnyebb leosztásokat kerestem így elsőre,
de pl az utolsó leosztásnál a turn over bet push jó-e?
77.nél turn ch minrr.nél gondolom csak a call jöhet szóba, de riveren full nélkül kb dobó.

lényege ennek az lenne majd hogy próbálok minél több ilyen handet postolni akár csak egy szimpla light 4-betet és hogy mennyire +ev.s az ott.

csicsi
2010. aug. 10. 18:36

könnyebb leosztásokat kerestem így elsőre,
de pl az utolsó leosztásnál a turn over bet push jó-e?
77.nél turn ch minrr.nél gondolom csak a call jöhet szóba, de riveren full nélkül kb dobó.

lényege ennek az lenne majd hogy próbálok minél több ilyen handet postolni akár csak egy szimpla light 4-betet és hogy mennyire +ev.s az ott.

jó a push, azért amit leírtál, a 77nél csak call és ha fullosodunk tönkremegyeünk, ekkora turn raise ellen sosem dobnám.

TheStig
2010. aug. 10. 18:50

szerintem jól játszol, mi ez a kishitüség mostanában?! nem tesz jót, ha nem hiszed el amit tudsz azt sem, úgyhogy szerintem nagyobb önbizalommal nyomjad tovább!

az első handnél abból a note-ból hogy jött ki, hogy FD van nála?

JociBalboa
Válasz TheStig kommentjére
2010. aug. 10. 19:10

szerintem jól játszol, mi ez a kishitüség mostanában?! nem tesz jót, ha nem hiszed el amit tudsz azt sem, úgyhogy szerintem nagyobb önbizalommal nyomjad tovább!

az első handnél abból a note-ból hogy jött ki, hogy FD van nála?

Hali!

azt adta elő :)

Macko1
2010. aug. 10. 22:40

Szia Joci!

Nekem tettszettek a megjátszások, talán a TT-vel nem adtam volna meg.
de én kockázatkerülő pókert játszok :))

GL!

JociBalboa
Válasz Macko1 kommentjére
2010. aug. 10. 23:01

Szia Joci!

Nekem tettszettek a megjátszások, talán a TT-vel nem adtam volna meg.
de én kockázatkerülő pókert játszok :))

GL!

Szia Maci Laci :)

öö TT-nél irtam hogy ott bevállaltam..

öö
szerda csüt délután 2-3 körül mehet a rush őrület majd írj ha jó :P

GéEl

Élő ügyfélszolgálat