Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

JociBalboa
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 25. 14:42

itm vagyok ps.en egy 1,1 :)$.s versenyen, kicsit visszaestem 20bb.m lehet...

kocka21
2010. aug. 25. 14:47

itm vagyok ps.en egy 1,1 :)$.s versenyen, kicsit visszaestem 20bb.m lehet...

Go go go, meg tudod csinálni! :)

JociBalboa
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 25. 14:49

Go go go, meg tudod csinálni! :)

:)

igazábol már megbántam hogy neveztem mert annyira nem +ev, de már csak 400 lehetnek bennt. 1-7ig ami talán korrekt$

GeeL

narancsos
2010. aug. 25. 15:14

Szia JociBalboa még friss vagyok és már néhány napja nézem a forumodat...Nagyon jo és tanulságos. (Ja és én is szurkolok neked:D)

JociBalboa
Válasz narancsos kommentjére
2010. aug. 25. 15:18

Szia JociBalboa még friss vagyok és már néhány napja nézem a forumodat...Nagyon jo és tanulságos. (Ja és én is szurkolok neked:D)

Szia!

Köszönöm szépen! remélem találsz akkor hasznos dolgokat, de vigyázz is mert rengeteg rossz döntésem is lehet néha.

mtt.n elbuktam két nagy flippet és: 272 lettem :(
kár érte..

ja és üdv az oldalon :)

narancsos
2010. aug. 25. 15:24

Kösz.

Az 51. oldalon láttam azt a partit amikor 10-es párod volt flop-on feljött még egy 10-es eddig jól csináltál mindent de az a river........:D hát igen ezt hívják szerencsének. Az a A pár.....Egyébként jól nyomod.(De van pár baki NÉHA) :)

narancsos
2010. aug. 25. 15:26

Hozzáfüzvén még annyit hogy nekem is volt egy ilyen partim ha jol tudom tegnap elött csak nekem Q drillem volt az emberkének meg A drill.......:P

JociBalboa
2010. aug. 25. 16:18

Hozzáfüzvén még annyit hogy nekem is volt egy ilyen partim ha jol tudom tegnap elött csak nekem Q drillem volt az emberkének meg A drill.......:P

nice .. :)

öö

TT-hez, nem vagyok benne még mindig biztos hogy pre indokolt a call, turn pedig donkolnék talán, de a lényegen nem változtat.

Te merre tolod?

Gl

narancsos
2010. aug. 25. 16:34

PokerStars nagy részt de szoktam Full Tilt-et is :D De sohasem tudok nyerni multkor 28-ik nak estem ki és 27-től fizetett volna :D PECHH

JociBalboa
2010. aug. 25. 16:37

PokerStars nagy részt de szoktam Full Tilt-et is :D De sohasem tudok nyerni multkor 28-ik nak estem ki és 27-től fizetett volna :D PECHH

az olyan jó érzés... :)

Élő ügyfélszolgálat