itm vagyok ps.en egy 1,1 :)$.s versenyen, kicsit visszaestem 20bb.m lehet...
itm vagyok ps.en egy 1,1 :)$.s versenyen, kicsit visszaestem 20bb.m lehet...
Go go go, meg tudod csinálni! :)
Szia JociBalboa még friss vagyok és már néhány napja nézem a forumodat...Nagyon jo és tanulságos. (Ja és én is szurkolok neked:D)
Szia JociBalboa még friss vagyok és már néhány napja nézem a forumodat...Nagyon jo és tanulságos. (Ja és én is szurkolok neked:D)
Kösz.
Az 51. oldalon láttam azt a partit amikor 10-es párod volt flop-on feljött még egy 10-es eddig jól csináltál mindent de az a river........:D hát igen ezt hívják szerencsének. Az a A pár.....Egyébként jól nyomod.(De van pár baki NÉHA) :)
Hozzáfüzvén még annyit hogy nekem is volt egy ilyen partim ha jol tudom tegnap elött csak nekem Q drillem volt az emberkének meg A drill.......:P
Hozzáfüzvén még annyit hogy nekem is volt egy ilyen partim ha jol tudom tegnap elött csak nekem Q drillem volt az emberkének meg A drill.......:P
PokerStars nagy részt de szoktam Full Tilt-et is :D De sohasem tudok nyerni multkor 28-ik nak estem ki és 27-től fizetett volna :D PECHH
PokerStars nagy részt de szoktam Full Tilt-et is :D De sohasem tudok nyerni multkor 28-ik nak estem ki és 27-től fizetett volna :D PECHH