visszaértem sulibol, végre...
megkaptam hogy mi lehet a diplomamunkám háát b meg :) eléégé nehéz lesz, de csak Balboa vagyok megcsinálom... vmi függvénnyel kell közeliteni vmi sürüsségi pontokat.. hmmmm
mai grályd: pkr és bwinene 3k kb, pkr nagyon lassu ott 6-7 asztalon 1,2k kellene legalább...
alaphangulat már megvan:
YouTube - Ossian - Szenvedély (Koncert)
skypon lehet csatlakozni...
GeÉL
mai termés 1-1 session:
sikerült kicsit rendet rakni a fejemben, ehhez kellett más segitsége is de megtörtént az a lényeg :)
pkr: nagyon jól ment a játék, pedig lapom sem volt mert ami volt az lemakkolták mind1 nyertem kb1,5bint.
bwin: feledhető sessiono eleén ki kellett volna ülnöm, mert session közepén elfáradt az agyam ... nem értem miért ilyen van .. minimális plusz azért lett
ez egész jól sült el:
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Heetunen ($55.36)
CO Hero ($31.27)
BTN Sp3wDonk ($35.48)
SB danholly89 ($24.89)
BB fishye ($58.70)
Pre-Flop: ($0.45, 5 players) Hero is CO :jd: :jc:
Heetunen raises to $0.90, Hero calls $0.90, 2 folds, fishye raises to $3.75, Heetunen calls $2.85, Hero calls $2.85
Flop: :kc: :9d: :jh: ($11.40, 3 players)
fishye bets $8, Heetunen folds, Hero calls $8
Turn: :ks: ($27.40, 2 players)
fishye bets $20.55, Hero calls $19.52
River: :7c: ($67.47, 2 players)
Final Pot: $67.47
fishye shows
:kd: :as:
Hero shows
:jd: :jc:
Hero wins $64.94 (net +$33.67)
fishye lost $32.30
Heetunen lost $3.75
GL
Riveren hol a bet?:P
Riveren hol a bet?:P
Te csak meg se szólalj Mr. NPM - Nagy Potokban kell Mákolni :) -
GL
:D:D Azert mert nyertem egy 1200 bb-s kasszat egyszer??? haha de komolyan , nem mondod h ch/ch volt riveren??:O
Figy már tunron ai vagyunk a JJ-nél... ezt kérdezed?
Bocs, felreneztem a stacksizeokat, mar hozza vok szokva h en mindig 6-700bb vel ulok az asztalnal, sorry.
poker off:
omg ez mennyire zseniális:
YouTube - József Gregor If I Were a Rich Man Tevye Ha én gazdag lennék
ma bent ültünk egy asztalnál bwinen, de nagyon el voltál foglalva, hiába írtam nem reagáltál:D egyébként szerintem túl sok asztalon játszol, vagy nem tudom mi a baj, de nagyon nit voltál (11/9/0! 3bet 100 hand alatt).
gl