Elkéstetek, mert ezt már a spimako csapat lezsírozta. :D
Amugy en is 20 perccel a verseny elott keltem, de nekem az elso handem AA volt, 2/3-ad stackel kifizetve ;).
Amugy en is 20 perccel a verseny elott keltem, de nekem az elso handem AA volt, 2/3-ad stackel kifizetve ;).
Ma legalább FT.n voltam..., de ott nem jött semmi, lap nélkül meg nehéz nitnek lenni...
de KisRapinak grat!
Nem kell aggódi Rng megoldja :(
f...om ki van már, egyszerűen semmi nem elég. Az összes over páromat eldobnám meg a flopolt soraimat meg a .... mindent akkor járnék a legjobban!
SU CK
stat help
Hali!
Rövid helyzet jelentés:
Nem igazán megy a játék egyik teremben sem, főleg everesten meglepő. Nagyon jó a mezőny, ezt a múlt hónapról meg is írtam. A játékom kissé összevissza lett - főleg a hónap első két napi bukó után - és nem nagyon tudom magam megtalálni, nem sikerülnek a dolgok.
Statokkal kapcsolatban nagyon jól jönne néhány ötlet/tanács, illetve bármi ami segithet.
the perfect day
mai célok teljesitve :)
póker: - regek 3betelése
- legalább B-s játék - közel voltam az A.hoz
- kocka vidi elkezdése
- 1-1 session, igaz a betferes 130 hand alatt volt,de hajnal 2-kor 2 bi elég :)
más:
- kondi (uzután halálomon voltam pl: hányinger :( nagyon elhagyott v.mi sajnos nem először -> elkéne mennem dokihoz... )
- számvitel
- etye petye :P:P:P
---*** GL ***---
reggeli kissebb session:
voltak érdekesebb situk, eléggé határeset döntések
lásd: pl AJ... azt még át kell gondolnom.
30$ 50-en azért volt mert nem találtam elég 25-ös asztalt...
nyert handek (nem akarja egybe szal kissebb darabokban...):
Browse Hand History Session (4 Hands) - submitted 05/28/10 - 08:54 am - Poker Hand Replays
és még:
Browse Hand History Session (7 Hands) - submitted 05/28/10 - 08:55 am - Poker Hand Replays
bukott handek:
Browse Hand History Session (4 Hands) - submitted 05/28/10 - 08:56 am - Poker Hand Replays
bármi észrevétel ha jól jönne :)
eeeeez miiiiiiiiii????????
az elso packot nezem csak, de ajjaj....
egyreszt, ez a fel bi-es 50 jatek másfajta strategiat követel meg, mint a full bi-es. de amugy meg full bi inkabb.
56s: ha jol emlékszem eléggé feszesen toltad, mit keres ez az utg rangedben? főleg 50-em, főleg fel bi-el? flopon szvsz dobo, sima fd-re teszed be. nincs mellé se párod, se sorhuzod. másreszt az ellenfel 3 emberbe ch/r.elt bele, elég nagy erot mutat ezzel.
ATo: raise, majd min3b utan nálam ez dobo oop, de meg ip is gyakran. de semmmikepp nem cold4bet.
AJs-el miez a limp/call D-ben 2 limper utan???? 56s utg raise, AJs d-ben limp? ezt hol tanultad? :D postflop, amugy meg lehet jobb csak a call, had tegye be ő turnön. ha azert limpeltel, mert felted a penzed, ne jatssz 50en. vagy nem is ertem.ezt a handet.
AQ- ez kb rendben volt, ellenfelfuggo a turn bet es ch kozotti varialas.
egyreszt, ez a fel bi-es 50 jatek másfajta strategiat követel meg, mint a full bi-es. de amugy meg full bi inkabb.
56s: ha jol emlékszem eléggé feszesen toltad, mit keres ez az utg rangedben? főleg 50-em, főleg fel bi-el? flopon szvsz dobo, sima fd-re teszed be. nincs mellé se párod, se sorhuzod. másreszt az ellenfel 3 emberbe ch/r.elt bele, elég nagy erot mutat ezzel.
ATo: raise, majd min3b utan nálam ez dobo oop, de meg ip is gyakran. de semmmikepp nem cold4bet.
AJs-el miez a limp/call D-ben 2 limper utan???? 56s utg raise, AJs d-ben limp? ezt hol tanultad? :D postflop, amugy meg lehet jobb csak a call, had tegye be ő turnön. ha azert limpeltel, mert felted a penzed, ne jatssz 50en. vagy nem is ertem.ezt a handet.