en inkognitoban maradok, de nem nehez kitalalni, ha picit odafigyeltek. Hát kb 1-1.5 hettel ezelott. Amugy gondolkodtam a dobason, hisz elég feszes a statod, de kinn lehetett TP2 is, amivel 3betelhettel, azert nem dobtam. meg hát a vallásom is tiltja, hogy setet dobjak :D :D
en inkognitoban maradok, de nem nehez kitalalni, ha picit odafigyeltek. Hát kb 1-1.5 hettel ezelott. Amugy gondolkodtam a dobason, hisz elég feszes a statod, de kinn lehetett TP2 is, amivel 3betelhettel, azert nem dobtam. meg hát a vallásom is tiltja, hogy setet dobjak :D :D
KALLAHAN-ról mi a véleményetek?ill hogy játszotok ellene? amikor látom mindig 2-3 buyin pluszban ül...
Nálam 14/11 550 hand alatt,de lényegében tök őszinte ,egyenes játékot tol, néha látok tőle szép blöfföket is.
Hali!
eléggé érdekes, nem kerestem ki most pontosan mennyi kb 1k handem biztos van róla... Rengeteg hibát láttam már nála.
Miért is kérded?
Hali!
eléggé érdekes, nem kerestem ki most pontosan mennyi kb 1k handem biztos van róla... Rengeteg hibát láttam már nála.
Miért is kérded?
KALLAHAN : nekem eloszor egy fissnek tunt, VPIP/PFR szerint, nagyon lassan allt be a statja. 1.5k hand alatt -219-ben all nalam. Most 17/13, de en ennek ellenere sem tartom annyira jo jatekosnak. szimpla reg. 5.5 BI plusszban vagyok ellene.
Jocibalboa bocs, ha kicsit off!
ennyire sok PA-s van everest nl25-ön? feljebb mi a helyzet? nl50, nl100?
50 en is van par (4-5) Mondjuk ugy egyben inkabb a magyarokra ertem. de vannak meg mas ellenfelek is boven.
"Jocibalboa bocs, ha kicsit off!"
ezt nem értem :)
KALLAHAN: kb 3Bi plusz, egy időben kedvenc "nit-halam" volt :)
GL