Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

BelaKecske
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. ápr. 4. 0:46

K9s. ezt a formát nem 3betelném blöffből, se 3betre, se cbetre nem dob. valueból meg ez a k9 elég beteges :D KJ inkább KQ + illetve AT + és 88-99+ tolnám ellene. ez a K9 sztem poziban jó a callra ellene, tág a range.

ha már így alakult turn bet tuti jó ellene, riveren talán lehet dobni, mert olyan egetverő sok draw nincs kint, annyira talán nem station h lyuksorokkal is jön, 66 illetve 44. 8x is benne van. mondjuk blöffölhet néha JT de fene tudja. nem hibáztatnálak ha megadod ezt:)

TTvel itt szerintem b/f, maradék pp meg pár +húzókkal is jön, rivert viszont szerintem szinte mindig c/f-elném még blanken is, nem hiszem h nagyon blöffölne.

mellesleg szép ez a mai graf :)

JociBalboa
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. ápr. 5. 2:55

[video=youtube;uX5irkVcRH8]uX5irkVcRH8[/video]

RegGeri
2012. ápr. 5. 9:07

utólag letisztult gondolatom van a riverröl, de :)
még mindig nem tudom hogy ez mi akar lenni, nagyon sok draw nics kint, OP nem jellemző nála ilyenkor. inkább value donk ez nem?

Én ezt el tudnám engedni, inkább value-ra teszem itt az ellent. Ezt a magas river agressziójával együtt is így gondolom.

RegGeri
2012. ápr. 5. 9:28

Donk betekröl kinek mi a véleménye?
Milyen helyzetekben szoktátok alkalmazni és ki ellen? - tömören megfogalmazva :) -
vannak gondolataim a témában majd kifejtem én is ha van kedve v.kinek beszélhetni róla :)

gl!

Szerintem a donk betnek van létjogosultsága, de ennek ellenére én ritkán alkalmazom. Alacsony lapos flopokon, pre megadóként, regek ellen előfordul, hogy bevetem.
Tegnapelőtt egy norvég reg szerűség szinte minden közös partinkban alázott. Az utolsóban például 3 utcás donk bettel. Pre, pozíción kívül csak megadta az emelésemet TT-zel. Nálam AT. Axx alacsony lapos flopon donkolt, alacsony lap jött turn-re, ott szintén folytatta, a riverre jött a magic T, és szépen ki is fizettem top 2 párral. Legalább annyi eszem volt, hogy csak megadtam, de azért bosszant a dolog rendesen. :eek: Vajon jó játék hosszú távon, amit művelt? Csodálkoznék.

JociBalboa
Válasz RegGeri kommentjére
2012. ápr. 5. 13:43

Vajon jó játék hosszú távon, amit művelt? Csodálkoznék.

K9nél K8 vol nála :(

handednél ami írtál az eléggé wp volt ellenöl , lemákolt :(

JociBalboa
2012. ápr. 6. 3:11

érdekes napon vagyok túl, délutáni session után nem gondoltam volna hogy ev elá megyek - igaz azt se gondoltam volna hogy 100-as asztalon fogok niteskedni :) -

Image

igy hirtelen eszembe jut 90-120bbnyi rossz move/call :(

zsuga kulcs partykban adhatta volna jobban :)
összességében elégedett vagyok eddig 50-es sessionokkel 1-2 hiba becsúszik, de kinek nem :)?
[video=youtube;M9VekzzPfBI]M9VekzzPfBI[/video]

és egy funy hand hogy miért nem kell flopn BD flsért callolni :)

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($19.79)
JociBalboaa (UTG+1) ($58.04)
CO ($51.24)
BTN ($107.92)
SB ($59.14)
BB ($50)

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) JociBalboaa is UTG+1 :jd: :js:
1 fold, JociBalboaa raises to $1.75, 1 fold, BTN calls $1.75, 2 folds

Flop: :7c: :2d: :2h: ($4.25, 2 players)
JociBalboaa bets $3.25, BTN calls $3.25

Turn: :5h: ($10.75, 2 players)
JociBalboaa bets $7.20, BTN calls $7.20

River: :jh: ($25.15, 2 players)
JociBalboaa bets $16.45, BTN raises to $32.90, JociBalboaa goes all-in $45.84, BTN calls $12.94

Final Pot: $116.83
JociBalboaa shows
:jd: :js:

JociBalboaa wins $113.83 (net +$55.79)

BTN lost $58.04

ezzel a handel magamanak a képekkel pedig a közösségnek kívánok Kellemes Húsvétot:
Image
ez nagyon beteg :)
Image

RegGeri
2012. ápr. 6. 8:30

A donk témáról még az jutott eszembe, hogy talán kevésbé veszik komolyan, kevésbé ijesztő, mint egy check/raise. Neked mi a véleményed a donk betekről, mikor alkalmazod?

Roleks
2012. ápr. 6. 12:40

Akkor is jó donkolni amit kevesen használnak ha indukálni akarsz és magas villain donkbet raise+agressziója.

BelaKecske
Válasz Roleks kommentjére
2012. ápr. 6. 17:21

Akkor is jó donkolni amit kevesen használnak ha indukálni akarsz és magas villain donkbet raise+agressziója.

++, szeretek ilyesmit csinálni :)

JociBalboa
2012. ápr. 9. 20:55

Neked mi a véleményed a donk betekről, mikor alkalmazod?

Hétvégén volt időm erröl gondolkozni, újranézek 1-2 vidit ebben a témában és összefoglalom - bízom benne még a héten :) -

Élő ügyfélszolgálat