K9s. ezt a formát nem 3betelném blöffből, se 3betre, se cbetre nem dob. valueból meg ez a k9 elég beteges :D KJ inkább KQ + illetve AT + és 88-99+ tolnám ellene. ez a K9 sztem poziban jó a callra ellene, tág a range.
ha már így alakult turn bet tuti jó ellene, riveren talán lehet dobni, mert olyan egetverő sok draw nincs kint, annyira talán nem station h lyuksorokkal is jön, 66 illetve 44. 8x is benne van. mondjuk blöffölhet néha JT de fene tudja. nem hibáztatnálak ha megadod ezt:)
TTvel itt szerintem b/f, maradék pp meg pár +húzókkal is jön, rivert viszont szerintem szinte mindig c/f-elném még blanken is, nem hiszem h nagyon blöffölne.
mellesleg szép ez a mai graf :)
[video=youtube;uX5irkVcRH8]uX5irkVcRH8[/video]
utólag letisztult gondolatom van a riverröl, de :)
még mindig nem tudom hogy ez mi akar lenni, nagyon sok draw nics kint, OP nem jellemző nála ilyenkor. inkább value donk ez nem?
Donk betekröl kinek mi a véleménye?
Milyen helyzetekben szoktátok alkalmazni és ki ellen? - tömören megfogalmazva :) -
vannak gondolataim a témában majd kifejtem én is ha van kedve v.kinek beszélhetni róla :)
gl!
Vajon jó játék hosszú távon, amit művelt? Csodálkoznék.
érdekes napon vagyok túl, délutáni session után nem gondoltam volna hogy ev elá megyek - igaz azt se gondoltam volna hogy 100-as asztalon fogok niteskedni :) -
igy hirtelen eszembe jut 90-120bbnyi rossz move/call :(
zsuga kulcs partykban adhatta volna jobban :)
összességében elégedett vagyok eddig 50-es sessionokkel 1-2 hiba becsúszik, de kinek nem :)?
[video=youtube;M9VekzzPfBI]M9VekzzPfBI[/video]
és egy funy hand hogy miért nem kell flopn BD flsért callolni :)
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($19.79)
JociBalboaa (UTG+1) ($58.04)
CO ($51.24)
BTN ($107.92)
SB ($59.14)
BB ($50)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) JociBalboaa is UTG+1 :jd: :js:
1 fold, JociBalboaa raises to $1.75, 1 fold, BTN calls $1.75, 2 folds
Flop: :7c: :2d: :2h: ($4.25, 2 players)
JociBalboaa bets $3.25, BTN calls $3.25
Turn: :5h: ($10.75, 2 players)
JociBalboaa bets $7.20, BTN calls $7.20
River: :jh: ($25.15, 2 players)
JociBalboaa bets $16.45, BTN raises to $32.90, JociBalboaa goes all-in $45.84, BTN calls $12.94
Final Pot: $116.83
JociBalboaa shows
:jd: :js:
JociBalboaa wins $113.83 (net +$55.79)
BTN lost $58.04
ezzel a handel magamanak a képekkel pedig a közösségnek kívánok Kellemes Húsvétot:
ez nagyon beteg :)
A donk témáról még az jutott eszembe, hogy talán kevésbé veszik komolyan, kevésbé ijesztő, mint egy check/raise. Neked mi a véleményed a donk betekről, mikor alkalmazod?
Akkor is jó donkolni amit kevesen használnak ha indukálni akarsz és magas villain donkbet raise+agressziója.
Akkor is jó donkolni amit kevesen használnak ha indukálni akarsz és magas villain donkbet raise+agressziója.
Neked mi a véleményed a donk betekről, mikor alkalmazod?