Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

JociBalboa
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. okt. 13. 23:18

AA-KK.t?

hát :)?
eléggé unbalacolt szitum - mivel 1x csináltam szerintem :) -

jó kérdés, szerintem AA/KK.val cold 4beteltem volna, és nem gondolok erre a line.ra.

kis fun:
"
- Tudtad, hogy Indonéziában a sok földrengés hatására két új áruház is megnyitott?
- ???
- A Richter Skála meg az Epi Centrum. :D

"
Soa ftw.

JociBalboa
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. okt. 14. 19:02

napi fun

Andree for pres :D

"
99 pp kell még ses-70
[18:57:01] Sly: 166 min e megy a se
[18:57:03] Sly: s
[18:57:06] Sly: lassan pihi is lesz
[18:59:08] Sly: elmséltem asszonynak
[18:59:17] Sly: hogy ak.mat Kq.s hogy mákolta le szinsorral :P
[18:59:33] Andree: ő pedig előveszi a déli aprót
[18:59:51] Andree: megmutatja a társkereső rovatot
[18:59:54] Andree: és azt mondja
[19:00:00] Andree: ha sírsz mint egy ribanc
[19:00:10] Andree: adj fel hirdetést hogy kurválkodnál
[19:00:19] Sly: :DDDDDD omg :D
[19:00:28] Sly: ezt kiirom v.hova :D
[19:00:41] Andree: :D
"

:D

u.i:
[19:03:50] Andree: ha nem kap legalább 3 likeot visszavonulok
[19:03:56] Sly: :DDDDDDDDDDDDDD

JociBalboa
2012. okt. 16. 15:32

off:

ezt a kis csini v.mit fogom összedobni - cisco -
just for fun :)

Image
on

gyengén játszom, és ezen csiszolok, próbálok több off dolgot csinálni illetve soa.zni hátha az segit ;-)

JociBalboa
2012. okt. 17. 13:47

OFF

:(
Index - Kultúr - Meghalt Komár László

[video=youtube;TfjWXtJNhhM]http://www.youtube.com/watch?v=TfjWXtJNhhM[/video]

[video=youtube;pMpleQ-VMps]http://www.youtube.com/watch?v=pMpleQ-VMps[/video]

ON

JociBalboa
2012. okt. 19. 0:10

hónap eddig:

eléggé szarul tolom és szarul is csapja..
Image
30-50 vegyes.

ami pozitívum hogy ucsó 2-3 nap picit jobban toltam.

majd fordul.

hf

Gordon
2012. okt. 19. 4:56

hónap eddig:

eléggé szarul tolom és szarul is csapja..
Image
30-50 vegyes.

ami pozitívum hogy ucsó 2-3 nap picit jobban toltam.

majd fordul.

hf

végülis majdnem 6BI-vel vagy ev felett szal elvileg jól csapja, bár ez katasztrófa bárkinek aki grindel, mostanában, h leszoktam a cigiről és rommá idegeskedem magam nekem is hasonlóak az eredményeim, elvileg fordul ... jobbat senki nem tud, mint átvészelni, kitartás ...

tylerhungary
2012. okt. 19. 9:25

rommá vered őket a játékod alapján 30-50-en kitartás papa!

JociBalboa
Válasz Gordon kommentjére
2012. okt. 19. 11:42

végülis majdnem 6BI-vel vagy ev felett szal elvileg jól csapja, bár ez katasztrófa bárkinek aki grindel, mostanában, h leszoktam a cigiről és rommá idegeskedem magam nekem is hasonlóak az eredményeim, elvileg fordul ... jobbat senki nem tud, mint átvészelni, kitartás ...

jah, ideje lenne törlesztenie picit többet az ev.nek - haha lexarom -

suli elég nehéz az befolyásolja a game-t, annyira hogy még nem járok 50k handnél...

többet kell elemezni, és önvizsgálatot tartani, jobbat még nem tudtam kitalálni :)

jól hallottam h 20at grindeled?

gl!

rommá vered őket a játékod alapján 30-50-en kitartás papa!

megszavazzuk ese?
:D

glBro!

Naturalwest
Válasz Gordon kommentjére
2012. okt. 19. 11:43

EV az nem sokat ér ilyen kontextusban, mivel általában egy range ellen rakjuk be nem csak egy adott hand ellen bizonyos boardon. És ha az ellenfél range-e egy adott spotban setek, 2 párok, overpárok, és a 2 pároddal éppen setekbe futsz, akkor nem adja a variancia. Ha overpárok ellen rakod be folyton, amikor vannak erősebb handek is a range-ébe, akkor jól futsz.

Joci: majd csak fordul, kitartás.

JociBalboa
Válasz Naturalwest kommentjére
2012. dec. 19. 20:14

Egy kis karácsonyi előzetes...

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtb@..meg, menjteszkóba, félnégyb@..meg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, ku...anyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utálálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől , ésmost,mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégb@..dmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, f@..nakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, *****drága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, *****élet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!!

Ollé :P:))

Élő ügyfélszolgálat