Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > JociBalboa a Hírnök cselekedetei

JociBalboa
Válasz Gabiru kommentjére
2013. máj. 5. 22:32

Ez megesik időnként. :)

ezután egy Castle rész, majd pakolás és irány Kaposvár, ahol rosszul lettem a buszon :)
a legszebb az egészben, hogy amikor már elkezdtem hányni, még akkor sem adta át senki a helyét :P

szóval fu magyarok nagy többsége..

Gabiru
Válasz JociBalboa kommentjére
2013. máj. 5. 23:06

Hányásnál már pedig kezd kiürülni a busz, úgy látszik ez afelé mindennapos.

JociBalboa
2013. máj. 5. 23:10

Hányásnál már pedig kezd kiürülni a busz, úgy látszik ez afelé mindennapos.

btw 2x mikor lepókerolt a fish, asszony jelezte, hogy felébredt az anyázásra : ) de jól toltam furng :P - kéne v.mi jó film estére :) Serenity.t néztem pár napja megint elég jó :) -

u.i.: majd lehet nm csak offolni fogok megint a topikba, és ráveszem magam pár hand postolására is amin gondolkoztam - is - ;-) 1-2%

gl Aki érettségizik;-)

Gabiru
2013. máj. 6. 6:26

btw 2x mikor lepókerolt a fish, asszony jelezte, hogy felébredt az anyázásra : ) de jól toltam furng :P - kéne v.mi jó film estére :) Serenity.t néztem pár napja megint elég jó :) -

u.i.: majd lehet nm csak offolni fogok megint a topikba, és ráveszem magam pár hand postolására is amin gondolkoztam - is - ;-) 1-2%

gl Aki érettségizik;-)

Nézd meg a felhő atlaszt vagy a Django elszabadul. ;-)

JociBalboa
2013. máj. 8. 11:51

Mindent elmond:

Image

Gabiru
2013. máj. 8. 15:10

Szerintem is Forza Juve! xD

JociBalboa
2013. máj. 8. 15:14

Szerintem is Forza Juve! xD

nem kell aggódni Andree.val úgy terveztem iszunk holnap a Juve bajnoki címére is.. : )

Gabiru
2013. máj. 8. 15:15

nem kell aggódni Andree.val úgy terveztem iszunk holnap a Juve bajnoki címére is.. : )

Miért nincs Giga Like gomb? ;-)

JociBalboa
2013. máj. 8. 15:23

haha

legyen már poker is

Midöl pozicióbol Ármáni különböző színű hölggyel ánópen rirézelünk. a gombon egy fishnek tűnő ellenfél tőt tol aki middlesztekstratégiát "jáccik" de még nem három betelt sosem nem hogy HAT bol HÁROM szor még 1x sem. mi lehet itt egy optimális megadó / védekező laptartomány?

qwertibie
2013. máj. 8. 16:51

Mindent elmond:

Mindent elmond:
Image
"He was the best manager I've ever played for", said Howard Webb.

Élő ügyfélszolgálat