utolsónál betelnék riveren
HI!
ha van read-ed h busted drawal észnélkül blöfföl, akkor lehet ch/call, de szerintem ezen a riveren ritkábban fog blöffölni, viszont amivel eljött idáig, azzal adja a river betet, és ez gyakoribb lesz, mert drawal mögédcheckelhet simán.
amúgy én is utálom amikor egyszavas válaszokat kapok olyan szitukban ahol nem teljesen egyértelmű a szitu.
Mindkettőre tudok érvet felhozni. Az átlag pkr mágusok ellen c/c-oznék, mert draw-val a legritkábban emelnek vissza. Viszont blöffölgetni szeretnek, viszont minden Jx mögédcheckel kb. Talán jobb a bet, mert J gyakrabban lesz nála és any J-vel fizet.
passzív ellen bet, aggro ellen ch/c
szvsz gyakrabban lesz nála itt draw mint J, tetszik a c/c.
Köszi a hszeket :D
ch calloltam és Jx et mutatott, az x az nagyon kicsi volt de már nem emlékszem ... :D
mai nap:
volt még egy kérdéses hand:
349R flopon a cbetem rr.t kapom TT-m volt, és calloltam majd A turnon ch foldoltam, inkább talán flop fold, vilalinrol szinte semmit nem tudok.
mai nap pozitivuma:
50-25.ös sessionoket tolam és jól ment a játék, kicsit nit-ib voltam mint tegnap de még igy is tetszik.
grafot is csatolok.
GL
Köszi a hszeket :D
ch calloltam és Jx et mutatott, az x az nagyon kicsi volt de már nem emlékszem ... :D
mai nap:
volt még egy kérdéses hand:
349R flopon a cbetem rr.t kapom TT-m volt, és calloltam majd A turnon ch foldoltam, inkább talán flop fold, vilalinrol szinte semmit nem tudok.
mai nap pozitivuma:
50-25.ös sessionoket tolam és jól ment a játék, kicsit nit-ib voltam mint tegnap de még igy is tetszik.
grafot is csatolok.
GL
fogadjunk h J6o-ja volt:D
közel voltál de nem :D:D:D
áááá, pedig be volt rakva előbbi hsz-edbe csak elfelejtetted, én meg másik handet néztem véletlen amibe meg j6volt wp:D :D :D :D
jó8