K7 top 2 pár 2 miniraise ellen NL 25
Sziasztok!
Hogyan játszanátok ezt a handet?
Full Tilt Poker, $0.10/$0.25 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
CO: $10.20
BTN: $9.60
Hero (SB): $28.75
BB: $33
UTG: $24.65
MP: $25.55
Pre-Flop: :Kc: :7d: dealt to Hero (SB)
UTG calls $0.25, MP calls $0.25, CO calls $0.25, BTN calls $0.25, Hero calls $0.15, BB raises to $0.50, UTG calls $0.25, MP calls $0.25, CO calls $0.25, BTN calls $0.25, Hero calls $0.25
Flop: ($3) :5d: :7s: :Kd: (6 Players)
Hero bets $1.50, BB raises to $3, 4 folds, Hero raises to $8, BB raises to $13, Hero calls $5
Turn: ($29) :Ad: (2 Players)
Hero checks, BB bets $19.50 and is All-In, Hero ?
Az ellen (38/16/1,7/85) nem tűnt jó játékosnak. Preflop miniraiselt 5 ellen, majd flopon még 2x. Lehet ez AA vagy AK? A riveren van előttem még 13 usd. Save the money?
Köszi a válaszokat: Z
Fold PF.Viszont ha így játszottál én a flopon biztosan nem emelnék vissza.Turnön emelés mértékétől függően c/c vagy c/f.Szerintem egyébként sete van a srácnak.Flopon végülis úgy reraiselt, hogy még 4en vannak benn, tehát szerintem szinte biztosan verve vagy.
Ilyet általában akkor láttam, ha nagyon jó lapjuk volt, és nagyon nem akarták, hogy véletlen eldobd, én KK-ra szavaznék, sztem turnön fold. De már ez a 2szeres miniraise is vicces. Ha úgy gondolod hogy elég erős a 2 párod, akkor sztem floppon nyugodtan rá lehet tolni, de szinte biztos, hogy verve vagy itt...
Szerintem nem rossz a limpeles PF, pot oddsod mint az allat... En flopon visszatolnam, persze lehet szettje, az ellen lehet 4 outod (hacsak nem top szetje van). A turnon szerintem igy mar pot commited vagy, es az :Ad: nem egy jo lap... :(
Call
Ha már ennyi "minőségi" lépésre hajlandó voltál, az utolsót is megteheted, és látsz egy ideges AKs tulajdonost showdown-nál - vagy nem :)
Call
Ha már ennyi "minőségi" lépésre hajlandó voltál, az utolsót is megteheted, és látsz egy ideges AKs tulajdonost showdown-nál - vagy nem :)
Nekem ez az 1/2pot flop bet nagyon nem tetszik, bet pot, azért 6 ellen nem árt felmérni a terepet.
A minvissazemelés után furcsa helyzetben vagy, de én a flop 4betre már dobnám: 5ellenféllel szemben minraiselt, majd a flopon a 3betedre is visszaemelt, nem látom, h mi mással tehetné ezt, mint egy set, esetleg monster draw. Én ezt biztos nem akarnám stackért játszani.
Na aztán, h a létező legrosszabb turntől sem ijedt meg... Mindenestre furcsa, 13$-ért ezt már nem biztos, h tudnám dobni, de szerintem nem ártana...
Most látom, h NL25, akkor fold turn, félbeülő az sok.
Köszi a válaszokat. Azt hiszem a flop 3bet még jó volt, sokan miniraiselnek draw-al egy párral is, de miután a 3betre újból visszaemelt egy keveset ott már dobni kellett volna.:) A fél pot bet tényleg nem jó, draw is van a flopon.