Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > K7 top 2 pár 2 miniraise ellen NL 25

Zoli
2008. jan. 2. 11:57

K7 top 2 pár 2 miniraise ellen NL 25

Sziasztok!

Hogyan játszanátok ezt a handet?

Full Tilt Poker, $0.10/$0.25 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
CO: $10.20
BTN: $9.60
Hero (SB): $28.75
BB: $33
UTG: $24.65
MP: $25.55

Pre-Flop: :Kc: :7d: dealt to Hero (SB)

UTG calls $0.25, MP calls $0.25, CO calls $0.25, BTN calls $0.25, Hero calls $0.15, BB raises to $0.50, UTG calls $0.25, MP calls $0.25, CO calls $0.25, BTN calls $0.25, Hero calls $0.25

Flop: ($3) :5d: :7s: :Kd: (6 Players)
Hero bets $1.50, BB raises to $3, 4 folds, Hero raises to $8, BB raises to $13, Hero calls $5

Turn: ($29) :Ad: (2 Players)
Hero checks, BB bets $19.50 and is All-In, Hero ?

Az ellen (38/16/1,7/85) nem tűnt jó játékosnak. Preflop miniraiselt 5 ellen, majd flopon még 2x. Lehet ez AA vagy AK? A riveren van előttem még 13 usd. Save the money?

Köszi a válaszokat: Z

medgypeti
Válasz Zoli kommentjére
2008. jan. 2. 12:16

Fold PF.Viszont ha így játszottál én a flopon biztosan nem emelnék vissza.Turnön emelés mértékétől függően c/c vagy c/f.Szerintem egyébként sete van a srácnak.Flopon végülis úgy reraiselt, hogy még 4en vannak benn, tehát szerintem szinte biztosan verve vagy.

kisrapi
Válasz Zoli kommentjére
2008. jan. 2. 12:20

Ilyet általában akkor láttam, ha nagyon jó lapjuk volt, és nagyon nem akarták, hogy véletlen eldobd, én KK-ra szavaznék, sztem turnön fold. De már ez a 2szeres miniraise is vicces. Ha úgy gondolod hogy elég erős a 2 párod, akkor sztem floppon nyugodtan rá lehet tolni, de szinte biztos, hogy verve vagy itt...

Godmode
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jan. 2. 12:30

Szerintem nem rossz a limpeles PF, pot oddsod mint az allat... En flopon visszatolnam, persze lehet szettje, az ellen lehet 4 outod (hacsak nem top szetje van). A turnon szerintem igy mar pot commited vagy, es az :Ad: nem egy jo lap... :(

wilddrew
Válasz Godmode kommentjére
2008. jan. 2. 17:48

Call

Ha már ennyi "minőségi" lépésre hajlandó voltál, az utolsót is megteheted, és látsz egy ideges AKs tulajdonost showdown-nál - vagy nem :)

wilddrew
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jan. 2. 17:49

Call

Ha már ennyi "minőségi" lépésre hajlandó voltál, az utolsót is megteheted, és látsz egy ideges AKs tulajdonost showdown-nál - vagy nem :)

Most látom, hogy AK-val ő nyert :) Akkor bízz egy túljátszott AQo-ban :)

lederman
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jan. 2. 21:14

Nekem ez az 1/2pot flop bet nagyon nem tetszik, bet pot, azért 6 ellen nem árt felmérni a terepet.
A minvissazemelés után furcsa helyzetben vagy, de én a flop 4betre már dobnám: 5ellenféllel szemben minraiselt, majd a flopon a 3betedre is visszaemelt, nem látom, h mi mással tehetné ezt, mint egy set, esetleg monster draw. Én ezt biztos nem akarnám stackért játszani.

Na aztán, h a létező legrosszabb turntől sem ijedt meg... Mindenestre furcsa, 13$-ért ezt már nem biztos, h tudnám dobni, de szerintem nem ártana...
Most látom, h NL25, akkor fold turn, félbeülő az sok.

Zoli
Válasz lederman kommentjére
2008. jan. 2. 23:03

Köszi a válaszokat. Azt hiszem a flop 3bet még jó volt, sokan miniraiselnek draw-al egy párral is, de miután a 3betre újból visszaemelt egy keveset ott már dobni kellett volna.:) A fél pot bet tényleg nem jó, draw is van a flopon.

Élő ügyfélszolgálat