két pár flopon
Ehhez mit szóltok?
Game # 583477435 - Texas Hold'em No Limit EUR 0.25/0.50 - Table "Solna"
Players(max 6):
khilm (EUR 42.00 in seat 1)
bigdwarf (EUR 55.65 in seat 2)
Kveen (EUR 14.78 in seat 3)
hankatten (EUR 73.12 in seat 4)
rahan (EUR 41.26 in seat 5)
swepet (EUR 26.03 in seat 6)
Dealer: Kveen
Small Blind: hankatten (0.25)
Big Blind: rahan (0.50)
rahan was dealt: Qc - 3s
swepet Fold
khilm Fold
bigdwarf Call (0.50)
Kveen Call (0.50)
hankatten Fold
rahan Check
Flop 9c - Qd - 3h
rahan Bet (1.60)
bigdwarf Raise (5.25)
Kveen Fold
rahan Raise (11.00)
bigdwarf All-In (49.90)
rahan Fold
bigdwarf Payback (42.55)
bigdwarf didn't show hand
bigdwarf wins: EUR 25.65
Rake: EUR 1.30
Jó volt, hasonlóan játszottam volna én is.
Szerintem is jó volt, és szerintem jó dobás, Q9 lehetett nála vagy set, talán TJ, de az nem valószínű.
Én ilyenkor sokszor csak call-olom a visszaemelését, ami sztem gyenge játék, mert utána nem tudom, hogy mit csináljak pozíción kivül, így hogy visszaemeltél, legalább megtudtad, hogy hogy is állsz valójában.
Sztem szép játék.
Egy biztos: az all in-re én is dobnék. Addig szerintem ok, habár azt is játszhattad volna, hogy call, majd ha nem jön nyolcas vagy király a turn-ön, akkor 2/3-ad pot-ot hívsz.
Ha set, akkor valszeg pocket 3-as volt nála. Valószínű. hogy QQ-val, 99-cel emelt volna preflop. Én azért el tudom képzelni, hogy egy slowplayelt AA, KK volt nála, aminél ugye jobb voltál. De nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pl KQ, QJ volt nála...
szerintem is jó dobás. kicsit sokba került beszállni egy Q3o-val...
Egy biztos: az all in-re én is dobnék. Addig szerintem ok, habár azt is játszhattad volna, hogy call, majd ha nem jön nyolcas vagy király a turn-ön, akkor 2/3-ad pot-ot hívsz.
de így még mindig bizonytalan vagyok a lapját illetően, mert tulajdonképpen csak akkor jó a játék, ha dobja turnön. Ha callal turnön is akkor hogyan tovább, vagy mi van, ha turnön reraise, akkor már nagyon sokba került a parti?