kiszorítani vagy bent tartani? szett vs. sor esély
PokerStars Leosztás #16481160268: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10) - 2008/04/04 - 13:23:13 (ET)
Asztal 'Helwerthia IV' 6-max #4 szék a button
1 szék: BenkiQB ($10 zseton)
2 szék: tomvdw ($23.05 zseton)
3 szék: Kinjoen ($19.25 zseton)
4 szék: rockstar1014 ($5.20 zseton)
5 szék: proggrezive ($4.80 zseton)
6 szék: fragged1 ($10 zseton)
proggrezive: berakja a kisvakot $0.05
fragged1: berakja a nagyvakot $0.10
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott BenkiQB [Jc Jh]
BenkiQB: emel $0.40 eddig $0.50
tomvdw: dob
Kinjoen: megad $0.50
rockstar1014: dob
proggrezive: megad $0.45
fragged1: dob
*** FLOP *** [Js 8d Qc]
proggrezive: nyit $1
BenkiQB: megad $1
Kinjoen: megad $1
*** TURN *** [Js 8d Qc] [Kd]
proggrezive: nyit $3.30 és all-in ment
BenkiQB?
szorítsam ki vagy tartsam bent a big stacket?
Már flopon visszaemelnék.
A turn nálam allin.
Már flopon visszaemelnék.
A turn nálam allin.
Push! Már flopon is ráemeltem volna. Slowplay a lehető legrosszabb technika a pókerben szerintem. Csak a nutot érdemes slowplayelni semmi mást. Itt meg még hátra van két utca.
Én nem értek veletek egyet. Én csak simán callolnám. Ha sora van az már ré lesett egy gutshotre meg szerintem nemigazán ad már 3 dollárt. Így riveren ha erőt mutat még dobható. VAn még egy előnye a call-nak esetleg megadja ak-val bízva szerencséjében. Én csak callolnám és rivertől függően nyomnám tovább.
visszahívtam 7$-ig, big stack dobott. sajnos, belőle tudtam volna még kihúzni dollárokat. amugy a partyt megnyertem.
nekem a slowplay a kedvencem. nem csak totál nutnál alkalmazom, hanem szettnél is veszélytelen boardon. ha két szín vagy két hiányzós lyuk sor (turnön) van akkor simán csinálom flopon...
Én nem értek veletek egyet. Én csak simán callolnám. Ha sora van az már ré lesett egy gutshotre meg szerintem nemigazán ad már 3 dollárt. Így riveren ha erőt mutat még dobható. VAn még egy előnye a call-nak esetleg megadja ak-val bízva szerencséjében. Én csak callolnám és rivertől függően nyomnám tovább.