KK dobálása???
1.hand
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) Hand History Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
Button ($6.15)
Hero ($12.05)
BB ($7.05)
UTG ($5.45)
MP ($11.95)
CO ($15.35)
Preflop: Hero is SB with K, K.
UTG calls $0.10, MP calls $0.10, 2 folds, Hero raises to $0.5, 1 fold, UTG calls $0.40, MP calls $0.40.
Flop: ($1.60) 9, 4, A (3 players)
Hero bets $0.7, UTG folds, MP raises to $1.4, Hero ????
2.hand:all-in parádé
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) Hand History Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
Hero ($9.50)
MP ($12.70)
CO ($11.10)
Button ($14.65)
SB ($10.35)
BB ($3.40)
Preflop: Hero is UTG with K, K.
Hero raises to $0.4, MP calls $0.40, CO raises to $1.1, Button raises to $3.3, 1 fold, BB raises to $3.4, Hero folds, MP calls $3, CO raises to $11.1, Button raises to $14.65, MP calls $9.30 (All-In).
Flop: ($14.05) 7, Q, J (4 players, 1 all-in)
Turn: ($14.05) 2 (4 players, 1 all-in)
River: ($14.05) 6 (4 players, 1 all-in)
Final Pot: $42.30
Results in white below:
BB has Ks Ad (high card, ace).
MP has 6d 6h (three of a kind, sixes).
CO has Qd Qs (three of a kind, queens).
Button has Ts Tc (one pair, tens).
Outcome: CO wins $42.30.
Féltem az AA-tól preflop, utólag jó volt a fold, de akkor?
Wow...
Elsoben nem vagyok biztos, egy kartyat meg szerintem megneznek vele...
Masodikban en tuti mentem volna all in a 3.4-es BB raise utan... Aki azutan is jonni akar, az jojjon (szerintem 66 es TT eldobta volna)
Wow...
Elsoben nem vagyok biztos, egy kartyat meg szerintem megneznek vele...
Masodikban en tuti mentem volna all in a 3.4-es BB raise utan... Aki azutan is jonni akar, az jojjon (szerintem 66 es TT eldobta volna)
Az 1.-nél a minraise A-ra utal, én dobnék. Ha két ellenféllel oop vagyok raiselt potban KK-val, és van lent A raisere dobok, call estén check-fold turn.
2. partinál jó amit Godmode mond, ha nagyon laza az asztal. Ha CO-t vagy Buttont nagyon feszesnek ismered (pléne Button mutat nagy erőt), akkor lehet dobni.
1. fold - ha preflop emelés után egy ilyen flopon valaki ismeretlen minraise, nem látom értelmét tovább menni
2. Ha az előző leosztások alapján az asztal meg van őrülve, (pl. valaki tilten van) all-in gondolkozás nélkül. De ha korábban az érintett játékosok feszesen és odafigyelve játszottak, meg lehet gondolni a dobást is.
Nem tudom valahol olvastam, hogyha bet-raise-reraise van preflop akkor az a reraise nagy valószínűség szerint AA.
Nem tudom valahol olvastam, hogyha bet-raise-reraise van preflop akkor az a reraise nagy valószínűség szerint AA.
Én azt hallottam egy általam becsült játékostól, h kicsit is normális shorthanded asztalon nem lehet KK-t dobni preflop. Tartom is magam ehhez, és nem is bántam meg eddig.
(Az elsőt én is eldobnám.)