KK-val jó a preflop allin, ha meg tudod csinálni. De jobb ellenfelek ellen sztem nem javasolt, mert jelen helyzetben az ujabb visszaemelésedet csak KK-val, vagy AA-al fogadhatják. Egy normál ellenfél ellen tehát preflop callolnám a 3betjét, majd ha nem jön A a flopon, akkor mehet az all-in.
Általában ilyenkor tolni szoktam a lapot, ha ászokat mutat az ellenfél, akkor így jártam, nincs mit tenni, egy beülő bukta. De volt már olyan ellenfél, és volt már olyan megérzésem (tipikusan ilyen 5% pfr-ű emberkénél), hogy eldobtam a flop után a KK-t... Mindenesetre ami itt az all-in irányába mozdíthatja a mérleget, az esetleg az, hogy csupán alig több, mint 100 leosztásnyi adatod van róla.
Nehéz kérdés, a kevés adat miatt nálam ez all-in, és mikor betolom, már akkor látom szemeim előtt az ellen instacall-ját és az ászait...
Nehéz kérdés, a kevés adat miatt nálam ez all-in, és mikor betolom, már akkor látom szemeim előtt az ellen instacall-ját és az ászait...
Pont ezt éreztem már az all-in gombon volt az egerem amikor ez átfutott így az agyamon...:D