lederman
Válasz lederman kommentjére
2007. aug. 31. 14:40

Hmmm... most nézem, h ez full ring, és az ellenség UTG+1-ből emelt 6BB-t. Értem már miért érezted, h AA van nála:)
Ennek ellenére én továbbra is tartom, hogy 2,1-2,2-t emelnék vissza, ha pedig rám tolja.... nem dobnám el a királyaim (de nagyon nagyon ritkán full ringezem, SH-n nem nagyon tudok olyat elképzelni, h KK-t dobjak PF).

naggeri
2007. aug. 31. 14:47

Szerintetek az ellen jól játszottam meg az ászait? Őszintén szólva néha én is szoktam így játszani, bet-raise, után csak call... ezzel kizárva hogy A-aim vannak, így semleges flop-on könnyebben megadják az all-int, mintha preflop is én lettem volna az agresszívabb. Vélemény ?

medgypeti
2007. aug. 31. 15:36

Hmmm... most nézem, h ez full ring,

Köszi a véleményeket.Most kicsit úgy gondoltam hogy fullringezek, mert az a baj, hogy 4 asztalon kicsit még gyors nekem a SH.

medgypeti
Válasz naggeri kommentjére
2007. aug. 31. 15:40

Szerintetek az ellen jól játszottam meg az ászait? Őszintén szólva néha én is szoktam így játszani, bet-raise, után csak call... ezzel kizárva hogy A-aim vannak, így semleges flop-on könnyebben megadják az all-int, mintha preflop is én lettem volna az agresszívabb. Vélemény ?

Hát én ritkán szoktam UTG1 ből 6x-os emeléssel nyitni.Ugye van az amit sokan alkalmaznak hogy 4x+limpelőnként 1x blind.Én ezt szoktam preflop standard betként.Ebben a handben, ha preflop a raisemre allint mond a srác azt is el kellett volna hogy fogadjam...

Élő ügyfélszolgálat