ellenseg
Válasz kisgatyas kommentjére
2014. ápr. 20. 8:16

Mikivel értek egyett, fishek range tele van ppkel amiket szeretnek igy játszani. Flopon jó betenni, nehogy még a végén elbirjon dobni itt egy 55 párt.

Mi a bánatért lenne tele a range-e pp-vel? 3betre alig dob, utána viszont brutálisan fit or foldol. Ráadásul van note-unk, hogy minraise-el settel. A HEM2-ben van olyan mutató, hogy W$sd when raise flop, ezt még érdemes lenne megnézni, de ez 10-ből legalább nyolcszor set és kétszer eltévedt TT/JJ.

mikki86
Válasz hateAllMss kommentjére
2014. ápr. 20. 9:04

Amikor nem dob, akkor az esetek felében raiselt eddig. Nem lesz ez folyton szett.

s0rt3d
2014. ápr. 21. 13:17

Szerintem is kisebbet kellett volna betelned a floppon.

Nagy dilemma, hogy ő itt most 88-JJ rangel meg raisele.. Szerintem a legtöbb játékos szimplán flatel két utcát aztán valszeg te is passzivabb leszel és néztek egy terítést.
A raisel az a helyzet, hogy ha szett akkor minek callozol (verve vagy) ha flush draw minek callozol (védened kell a handed) ? :))

Egy fish ellen talán lehet brokelni mert (igaz nem vágom a matekot de van egy sejtésem, hogy) ha dobsz akkor tényleg sokszor kileszel blöffölve és ha a 4bet pushodra el is dobja a 88-JJ ranget akkor is az a jobb játék mert bent van egy rakat zseton. Ezen a floppon rá tolnám a call range ellen szarul teljesítek mert azok gyakorlatilag szettek de egyszerűen nem lehet szerintem eldobni. A call tök értelmetlen mert a 88-JJ rangeből megint csak nagyon vékonyan fog tovább játszani.
Talán a JJ+ AJs+ range ellen tudsz brokelni, egy csomót eldobatsz ami úgy sem fog nagyon kifizetni mert beszélhettek össze vissza, hogy a fish brokel 88al stb. a tapasztalatom az, hogy NEM!...

Valaki összedobhatna ilyenkor egy kis matek levezetést mert érettségi óta nem számoltam.

GL

hateAllMss
2014. ápr. 22. 18:14

Az biztos, hogy nem az lesz pókerkarrierünk legnagyobb hibája, ha berakjuk overpárral 3b potban.
Viszont session közben érdemes megnyitogatni és visszanézni a nagyobb potokat, és noteolni egyből, milyen széles range-el raise-elnek a fishek értékért. Nagyon változó. :)

Élő ügyfélszolgálat