KK vs Fish IP flop x/r-t kap
Ellenfél:
(300hand)
31/14/3
cc MP vs EP 20
Fold to 3bet: 50
Raise Cbet kis minta alapján, (amiben ez is benne van): 16
(Eddig összesen 7db 3bet partiról vannak statok)
Agr: 34/45/33
Engem regnek lát, 3 partival ezelőtt dupláztam egy KK vs QQ pre 4betelt, de csak riveren bekerült kasszában.
$0.10/$0.20 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG apoustol2 ($32.91) 165bb
UTG+1 alejandraSWT ($17.85) 89bb
CO laripaha ($55.04) 275bb
BTN tictacfan ($39.29) 196bb
SB graspyy1 ($21.54) 108bb
BB 11bobtje11 ($20) 100bb
Pre-Flop: ($0.30, 6 players) tictacfan is BTN :kc: :kd:
apoustol2 raises to $0.60, alejandraSWT calls $0.60, 1 fold, tictacfan raises to $2.70, 2 folds, apoustol2 folds, alejandraSWT calls $2.10
Flop: :js: :4d: :9s: ($6.30, 2 players)
alejandraSWT checks, tictacfan bets $3.80, alejandraSWT raises to $7.60
Final Pot: $13.90
Hero?
push
Fura hogy ennyien olvasták a topicot, és mégis csak 1 ember írt, ezért most előrángatom a handet :)
Én kicsit neccesnek érzem a pusht. Kis minta alapján nem adnék nagyon a raise cbetre, gondolom akkor 1 vagy 2 hand lehetett, amit megraiselt, és az adta ezt a 16%-ot.
A minraise viszont tudjuk mit jelent általában. Tudjuk, hogy van 1-2 fish, aki csinálja TP-vel, FD-val, vagy akár hülye blöffökkel, de túlnyomó többségük csak 2 pár+ handekkel. Ebből kiindulva hajlok a fold felé. Mert elvégre csak erre építhetünk itt, az általános tendenciára ilyesmi VPIP/PFR-es fisheknél, hiszen semmi extra infónk nincs, mint mondtam az a raise cbet stat kb semmi.
Ha fish akkor nagyobb cbet flopon mert eléggé eltalálta a ranget, turnre meg így annyi bekerül, hogy már nem nagyon dobja el. Viszont jött a min raise, szóval Tir-X-el értek egyet.
Rakás ember megcsinálja ezt QTvel, ha nagy mintán passzív akkor lehet foldolni gond nélkül, de általában elég jók leszünk itt, 3bet pot, overpár, gyenge játékos, de szól a dobás mellett is érv, egyik megoldás miatt sem bántanálak.
Bekerültek a stack-ek és 44-et mutatott. That's poker, baby :)
4 dolog miatt tettem be végül: 3bet pot, overpár, gyenge játékos, kis minta