KK vs Nitreg
Ellenfél:
15/11/3,6 (1,2K)
CO steal 14, fold vs resteal: 83
flop x/r 3bp: 2/3
wtsd: 24
w$sd: 53
Hogyan játszanátok a partit?
Nem feltétlenül a turn döntésre vagyok kiváncsi, inkább arra, hogy mi lenne a játéktervetek összességében?
$0.10/$0.20 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG tonidan ($20) 100bb
UTG+1 gvademalte ($21.80) 109bb
CO Nattakitta ($18.36) 92bb
BTN tictacfan ($22.98) 115bb
SB Zmey28 ($19.50) 98bb
BB K2A ($29.95) 150bb
Pre-Flop: ($0.30, 6 players) tictacfan is BTN :kd: :kc:
2 folds, Nattakitta raises to $0.60, tictacfan raises to $1.70, 2 folds, Nattakitta calls $1.10
Flop: :6h: :3h: :qc: ($3.70, 2 players)
Nattakitta checks, tictacfan bets $1.90, Nattakitta raises to $3.80, tictacfan calls $1.90
Turn: :2h: ($11.30, 2 players)
Nattakitta goes all-in $12.86, tictacfan folds
Final Pot: $11.30
Nattakitta wins $23.60 (net +$5.24)
tictacfan lost $5.50
nitregnek kicsit eros nevezni :D, szerintem ez egy rossz jatekos aki egy Sziklakent jatszik :D
CO open 14% ami elegge nittes, ebbol dob 83%ban szoval egy elegge szuk es eros range ellen biciklizunk floppon. kb ez a range floppon, QQ-t valoszinuleg 4bettel pre, de nem zarnam ki hogy nincs nala. Szoval QQ 66 33 AQs. Nagyon mast elkepzelni itt nala nem tudok.
en floppon b/foldolnek.
Ha 3bet potokról nincs infó, akkor el lehet dobni végülis, bár szerintem egy feszes reg is játszhat itt ilyet AhKh AhJh meg AQval gomb ellen, szal sztem tönkre lehet azé menni.
Ha meg reális ez a fold to 3bet stat, ( akkor ilyesmik lesznek inkább nála, mint pocket párok.
(felhívom itt a figyelmet, hogy a fold vs resteal egy ilyen nit esetén ennyi leosztás után elég kis mintának
számít, főleg h inkább a gomb játékára lesz jellemző és IP)
De ha postflop is iszonyat nit meg sosem emel, akkor lehet tényleg az lesz ez a minraise, amire először gondolunk. (szett)
Ha 3bet potokról nincs infó, akkor el lehet dobni végülis, bár szerintem egy feszes reg is játszhat itt ilyet AhKh AhJh meg AQval gomb ellen, szal sztem tönkre lehet azé menni. (szett)
Lehet úgy nézni, hogy 3bet potban overpárunk van 92bb-s arc ellen és Q magas floppon játszhat így fd-vel meg AQval, azaz sima stack off
Vagy lehet úgy nézni, hogy feszes ellenfél minraise-el ellenünk úgyhogy az szett.
Nekem az első jobban tetszik, de lehet tévedek, nyilván létezik olyan ellenfél akinek eldobnám, de őt nem ismerem.
Lehet úgy nézni, hogy 3bet potban overpárunk van 92bb-s arc ellen és Q magas floppon játszhat így fd-vel meg AQval, azaz sima stack off
Vagy lehet úgy nézni, hogy feszes ellenfél minraise-el ellenünk úgyhogy az szett.
Nekem az első jobban tetszik, de lehet tévedek, nyilván létezik olyan ellenfél akinek eldobnám, de őt nem ismerem.
ha valaki 80%-ban dob 3bet-re akkor 33 66 ritkán lesz nála op. jó lenne tudni h milyen százalékban dob 3betre CO-ban és BU 3bet ellen.
ha valaki 80%-ban dob 3bet-re akkor 33 66 ritkán lesz nála op. jó lenne tudni h milyen százalékban dob 3betre CO-ban és BU 3bet ellen.