peterpanic
2008. márc. 25. 14:32

közös session.

lenne olyan, akit érdekelne egy közös session lezavarása?
skype-al kommunikálva, teamview nevű programmal pedig "közvetíteni", a beállítás meglehetősen egyszerű, csak egy szélessávú net kell.
a dolog úgy nézne ki, hogy két félórás session, az egyik alatt én játszanék, és a vállalkozó szellemű egyén kommentálna, interaktívan, a második session alatt pedig fordított felállás. sorrend tetszés szerint választható:).
én 6os asztalokon játszok NL25-ön. jó lenne ha ugyanazon a téten lennénk, és mindketten shorthanded játékot játszanánk.

a címszó a gyors, interaktív fejlődés és új játékstílusok megismerése:).
csakhogy meglegyen az apróhirdetés-jelleg.

kisrapi
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 25. 14:41

lenne olyan, akit érdekelne egy közös session lezavarása?
skype-al kommunikálva, teamview nevű programmal pedig "közvetíteni", a beállítás meglehetősen egyszerű, csak egy szélessávú net kell.
a dolog úgy nézne ki, hogy két félórás session, az egyik alatt én játszanék, és a vállalkozó szellemű egyén kommentálna, interaktívan, a második session alatt pedig fordított felállás. sorrend tetszés szerint választható:).
én 6os asztalokon játszok NL25-ön. jó lenne ha ugyanazon a szinten játszanánk, főképp az ellenfelek viselkedése miatt.

a címszó a gyors, interaktív fejlődés és új játékstílusok megismerése:).
csakhogy meglegyen az apróhirdetés-jelleg.

Hello!

Én vállalnám, de legkorábban 7végén(valszeg szombat délután v. vasárnap) tudjuk összehozni

peterpanic
Válasz kisrapi kommentjére
2008. márc. 25. 14:45

pm ment kisrapi-nak, összehozzuk akkor:).

ettől függetlenul lehet még jelentkezni, időm és kedvem is van hozzá.

Élő ügyfélszolgálat