KQo OOP vs Jó Reg
Sziasztok, ezt meg kell adni, vagy jó a dobás?
Elég normálisan játszott eddig, ellenem Showdown 1x volt. BTN v SB callolta a 3betet T high FD boardon call-olta a cbetet, Turnon check után hívott nem nagyot a pot 40%-át, és riveren chek behind-olt.
565 hand van róla. 22/17, 6.1 3bet, CO 12% call vs open, 29%-ban dob IP cbetre, Bet vs missed cbet turn-ön 100% ( de az csak 2 alkalom), River AF-2.0 aggr%-18%, WTSD: 25% W$SD: 61%.
ezek az infók ?????
$0.05/$0.10 No Limit Holdem
HoldemManager
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
HERO (UTG) ($20.22) 202bb
CO ($10.34) 103bb
BTN ($11.16) 112bb
SB ($10.18) 102bb
BB ($12.52) 125bb
Pre-Flop: ($0.15, 5 players) HERO is UTG :qc: :kd:
HERO raises to $0.25, CO calls $0.25, 3 folds
Flop: :kc: :5d: :9h: ($0.65, 2 players)
HERO bets $0.39, CO calls $0.39
Turn: :6h: ($1.43, 2 players)
HERO checks, CO bets $1, HERO calls $1
River: :7c: ($3.43, 2 players)
HERO checks, CO bets $2.50, HERO folds
Final Pot: $5.93
CO wins $5.71 (net +$1.57)
HERO lost $1.64
ha már nem beteled a turnt, főleg így h nem dob cbetre túl sokat eddig, a river bet range-e pedig elég polarizált lesz, nem biztos h el kel ezt riveren dobni.
Alapjáraton az is probléma, hogy az előadásod QQ stb ill 9x stb kinézetű es ha o betelt turnon es ezeket nem veri akkor hívhat riveren is.
Nem egy agressziv állat riveren és elég sokat nyer sd-ben mennyi villain WWSF-je és mennyire lát tégned cs-nek, mennyi a WTSD-d?
Nem egy agressziv állat riveren és elég sokat nyer sd-ben mennyi villain WWSF-je és mennyire lát tégned cs-nek, mennyi a WTSD-d?
Ja most nézem irtam oda hogy az előző handben (SB v BTN) JJ volt nála.
560 handnél számít szerinted?
Filterezd le magadnak az utolsó 20 sessionodet és nézd meg az SD statok közötti kulonbsléget.
Turnon én még biztos folytatom olyan 1dodo környékén mert ok hogy itt átvette az irányítást de sokszor lesz olyan h.csak ingyen kártyát adsz neki és így hogy nem hívtad a turnt nagyon nehéz belőni hogy hol is állunk a partiba.
Lordtebeli: +1
Sok gyengébb lap akar sd-t nézni turn, mint a TT-QQ, T9, 89 (88?) aminek sorhúzója is lett.
QJ, JT gondok esetleg float kombóknak CO vs UTG, ami szerintem nem elég sok, hogy megérje így játszani a lapunk. Turn bet ezért valamivel jobban tetszik.
így játszva szerintem meg kell adni riveren, mert nem a feltételezett float kombók egészültek ki (78-al nem számolnék pre)