Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > KT off korai pozícióból NL 15/30 deep

Zoli
2007. aug. 6. 11:23

KT off korai pozícióból NL 15/30 deep

Sziasztok!

Sokáig én is azt hittem, hogy egyes játékosok a matematikai esélyekkel szemben, összevissza callozgatva játszanak, és hosszútávon biztosan vesztenek azokkal szemben, akik a játékot megfontoltan de agresszíven, és az esélyeket figyelembe véve - tehát jól - játszák. Ma már tudom, hogy ez nincs így. Vannak fickók, akik rendelkeznek, a flop, turn, és river jóslás képességével, és a riveren a 2-3 outtal olyan magabiztosan tolják be az utolsó fillérüket mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Mai példa:

FullTiltPoker Game #3168614458: Table Burt (deep 6) - $0.15/$0.30 - No Limit Hold'em - 4:42:18 ET - 2007/08/06
Seat 1: Murilo1234 ($77.45)
Seat 2: Esskung ($63.05)
Seat 3: zolitailor ($62.95)
Seat 4: damn gina ($18.60)
Seat 5: chasnole ($94.65)
Seat 6: NikPapagiorgio ($32.20)
NikPapagiorgio posts the small blind of $0.15
Murilo1234 posts the big blind of $0.30
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to zolitailor [Th Kc]
Esskung folds
zolitailor raises to $1.05
damn gina calls $1.05
chasnole calls $1.05
NikPapagiorgio calls $0.90
Murilo1234 folds

pot: 4,50

*** FLOP *** [3h Ts 2h]
NikPapagiorgio bets $4.50
zolitailor calls $4.50
damn gina folds
chasnole folds

pot: 13,50

*** TURN *** [3h Ts 2h] [Ah]
NikPapagiorgio bets $12.60
zolitailor raises to $51.30
NikPapagiorgio calls $14.05, and is all in
zolitailor shows [Th Kc]
NikPapagiorgio shows [Td Jc]
Uncalled bet of $24.65 returned to zolitailor
*** RIVER *** [3h Ts 2h Ah] [Js]
zolitailor shows a pair of Tens
NikPapagiorgio shows two pair, Jacks and Tens
NikPapagiorgio wins the pot ($63.80) with two pair, Jacks and Tens
*** SUMMARY ***
Total pot $66.80 | Rake $3
Board: [3h Ts 2h Ah Js]
Seat 1: Murilo1234 (big blind) folded before the Flop
Seat 2: Esskung didn't bet (folded)
Seat 3: zolitailor showed [Th Kc] and lost with a pair of Tens
Seat 4: damn gina folded on the Flop
Seat 5: chasnole (button) folded on the Flop
Seat 6: NikPapagiorgio (small blind) showed [Td Jc] and won ($63.80) with two pair, Jacks and Tens

A turn all-int talán lehetne kritizálni, de a flop bet pot után bármibe lefogadtam volna, hogy tizese van az enyémnél gyengébb kickerrel. A river előtt mutat JT off, elégedetten dőlök hátra: "Ugye megmondtam hogy csak egy sz*-os tizesed van!" És a river J. Mi más?

Engem valahol ezek a partik idegesítenek a legjobban, mert úgy vélem TUDOM az ellenfél lapját, ennek megfelelően jól játszom meg a handet, és a végén lenyom a 3 outjával. TILT!!!!!!!!!!

Üdv: Z

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 6. 13:22

A turn all-int talán lehetne kritizálni, de a flop bet pot után bármibe lefogadtam volna, hogy tizese van az enyémnél gyengébb kickerrel. A river előtt mutat JT off, elégedetten dőlök hátra: "Ugye megmondtam hogy csak egy sz*-os tizesed van!" És a river J. Mi más?
Great read! :)

Engem valahol ezek a partik idegesítenek a legjobban, mert úgy vélem TUDOM az ellenfél lapját, ennek megfelelően jól játszom meg a handet, és a végén lenyom a 3 outjával. TILT!!!!!!!!!!

Na igen, engem is nagyon idegesít az ilyen, mert belegondolok, hogy egy határeset szituban, vállalva a rizikót mentem ellene, aztán meg egy elképesztő mákkal lehúz.

Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy egy jó ideig ezt nem fogom tudni visszahozni, mert úgyebár kell hozzá, hogy vki ennyire kamikázé módon nyomuljon, továbbá, hogy én is ezt épp megint megérezzem és megadjam neki.

Élő ügyfélszolgálat