KT off korai pozícióból NL 15/30 deep
Sziasztok!
Sokáig én is azt hittem, hogy egyes játékosok a matematikai esélyekkel szemben, összevissza callozgatva játszanak, és hosszútávon biztosan vesztenek azokkal szemben, akik a játékot megfontoltan de agresszíven, és az esélyeket figyelembe véve - tehát jól - játszák. Ma már tudom, hogy ez nincs így. Vannak fickók, akik rendelkeznek, a flop, turn, és river jóslás képességével, és a riveren a 2-3 outtal olyan magabiztosan tolják be az utolsó fillérüket mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Mai példa:
FullTiltPoker Game #3168614458: Table Burt (deep 6) - $0.15/$0.30 - No Limit Hold'em - 4:42:18 ET - 2007/08/06
Seat 1: Murilo1234 ($77.45)
Seat 2: Esskung ($63.05)
Seat 3: zolitailor ($62.95)
Seat 4: damn gina ($18.60)
Seat 5: chasnole ($94.65)
Seat 6: NikPapagiorgio ($32.20)
NikPapagiorgio posts the small blind of $0.15
Murilo1234 posts the big blind of $0.30
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to zolitailor [Th Kc]
Esskung folds
zolitailor raises to $1.05
damn gina calls $1.05
chasnole calls $1.05
NikPapagiorgio calls $0.90
Murilo1234 folds
pot: 4,50
*** FLOP *** [3h Ts 2h]
NikPapagiorgio bets $4.50
zolitailor calls $4.50
damn gina folds
chasnole folds
pot: 13,50
*** TURN *** [3h Ts 2h] [Ah]
NikPapagiorgio bets $12.60
zolitailor raises to $51.30
NikPapagiorgio calls $14.05, and is all in
zolitailor shows [Th Kc]
NikPapagiorgio shows [Td Jc]
Uncalled bet of $24.65 returned to zolitailor
*** RIVER *** [3h Ts 2h Ah] [Js]
zolitailor shows a pair of Tens
NikPapagiorgio shows two pair, Jacks and Tens
NikPapagiorgio wins the pot ($63.80) with two pair, Jacks and Tens
*** SUMMARY ***
Total pot $66.80 | Rake $3
Board: [3h Ts 2h Ah Js]
Seat 1: Murilo1234 (big blind) folded before the Flop
Seat 2: Esskung didn't bet (folded)
Seat 3: zolitailor showed [Th Kc] and lost with a pair of Tens
Seat 4: damn gina folded on the Flop
Seat 5: chasnole (button) folded on the Flop
Seat 6: NikPapagiorgio (small blind) showed [Td Jc] and won ($63.80) with two pair, Jacks and Tens
A turn all-int talán lehetne kritizálni, de a flop bet pot után bármibe lefogadtam volna, hogy tizese van az enyémnél gyengébb kickerrel. A river előtt mutat JT off, elégedetten dőlök hátra: "Ugye megmondtam hogy csak egy sz*-os tizesed van!" És a river J. Mi más?
Engem valahol ezek a partik idegesítenek a legjobban, mert úgy vélem TUDOM az ellenfél lapját, ennek megfelelően jól játszom meg a handet, és a végén lenyom a 3 outjával. TILT!!!!!!!!!!
Üdv: Z
Great read! :)
A turn all-int talán lehetne kritizálni, de a flop bet pot után bármibe lefogadtam volna, hogy tizese van az enyémnél gyengébb kickerrel. A river előtt mutat JT off, elégedetten dőlök hátra: "Ugye megmondtam hogy csak egy sz*-os tizesed van!" És a river J. Mi más?
Engem valahol ezek a partik idegesítenek a legjobban, mert úgy vélem TUDOM az ellenfél lapját, ennek megfelelően jól játszom meg a handet, és a végén lenyom a 3 outjával. TILT!!!!!!!!!!