KT top két pár NL 30 6 max
Hogyan játszanátok ezt a handet:
UTG 25 usd
CO és Button lényegtelen
SB 23 usd
BB Hero 52 usd, nálam Ks Ts
UTG emel 0,6-ig, CO és Button dob, SB adja, Hero adja
pot: 1,8 usd flop: 9h Th Kc
SB emel 0,9-ig, Hero re-raise 4,5-ig UTG 8,4-ig, SB dob, Hero?
UTG számai 85/50/2/115. Először azt hittem maniac, de nem az. Kicsi a minta ugyan de 37%-ban megy a showdown-ig, és ott 49%-ban nyer. Azt hiszem jó játékos.
Köszi: Z
Ez nálam fold, simán lehet sora, kicsit hívott vissza, könnyen verhető ez a két pár, plusz turnon is jöhet olyan veszélyes lap ami ha draw-n akkor bejöhet neki. Én nem bonyolódnék bele
85/50es stattal nincs jo jatekos(115 játék már jelentős minta)! Insta-push!!!! Ha nem lenne ilyen az ellenfél akkor érdekes lenne a helyzet. Akkor nagyon tanácstalanul érezném magam, de tönkre mennék (kisebb 2pár, pár+FD); bár ebbe nem vagyok biztos, h jó játék lenne, sőt...
85/50 ellen ez sosem kérdés.
Én eddig úgy vettem észre, hogy az ilyen játékosoknál a pre-flop miniraisek, vagy AA-t, vagy valami gyengébb lapot jelentenek pl. JQ-t.
Én is lederman véleményét osztom.
Remélem ezzel a két párral leszedted. Bár ezek amilyen mákosok, lehet pont van valamilye. kiváncsi leszek, mi lett :)
UTG számai 85/50/2/115
Én is lederman véleményét osztom.
Remélem ezzel a két párral leszedted. Bár ezek amilyen mákosok, lehet pont van valamilye. kiváncsi leszek, mi lett :)
:D:D
AI mentem. Adta. Mutat QJ. Turn K.
Milyen ideges lehetett... Minden lappal játszik, egyszer bejön a tuti, kifizetik, aztán meg beszív egy durva bad beat-et. LOL