floppon eldönteném. ha ellenfél nem fish (ergo nem limpelésből jött össze az eddigi statja bár flop raise size alapján ez ritka lesz) vagy fish de nem láttál tőle agressziót eddig, akkor siman dobni is lehet, KQ raise is overrepp adott szituban, nut fd A nálad van és azért ilyen odds mellett nem valószínű még agró fishtől sem h 6magas fd-t minraiselni fog halnál v passzív regnál pedig QQ, AK siman kint lehet, fishnél meg minden KK-AA meg JT is. Ha azt gondolod h ellenfél agró fish és össze vissza raisel mindent, akkor push flop, oop rakás freecard ki tud menni turn, kevesebb értéket nyersz illetve fish nem fog raise/ foldolni AJvel, KQval vagy 8s7s-el floppon.
turn kábé call, oddsod van sor ellen, moondjuk ezt is megkéne nézni stoveba h AK, QQ berakva mi a helyzet, bár én színsorra teszem flop/turn jatek alapján amúgy :)
de itt all in menni sokkal szarabb sztem mint flop, mert most már a flöss is megver ami meg értékért emel turnon és betel itt is, az többnyire jobb nálad, KQ sokszor cbackel itt már v eleve nem ezt játssza floppon fishtől pedig azért nem várnám el h itt sort vagy AK-t foldoljon neked.
61/17/0.0 21hands
$0.05/$0.10 No Limit Holdem
888
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
BTN ($13.48) 135bb
SB ($3.35) 34bb
Hero (BB) ($10.14) 101bb
Pre-Flop: ($0.15, 3 players) Hero is BB :kd: :kh:
BTN calls $0.10, SB folds, Hero raises to $0.50, BTN calls $0.40
Flop: :4d: :js: :6d: ($1.05, 2 players)
Hero bets $0.78, BTN raises to $2.54,
nyugodt fold, semmi okod nincs másra.
Szerintem itt nem olyan egyértelmű a fold, mivel drawal fishek tuti nem raiselnek azokkal inkább calloznak csak és value handekkel fognak de azokból max csak a setek és az AA ver itt minket, nagyobb részét inkább domináljuk.
hmmm.
Mégegyszer átgondolva inkább calloznék itt flopon mint dobnék, és utánna ch/c, ch/c lennék.
Raisel szerintem csak dobatnánk itt a gyengébb lapjait.
Hand 0: 62.221% 61.30% 00.92% 31559 472.50 { KdKh }
Hand 1: 37.779% 36.86% 00.92% 18976 472.50 { JJ+, 66, 44, AJs, KJs, QJs, AJo, KJo, QJo }
Szerintem itt nem olyan egyértelmű a fold, mivel drawal fishek tuti nem raiselnek azokkal inkább calloznak csak és value handekkel fognak de azokból max csak a setek és az AA ver itt minket, nagyobb részét inkább domináljuk.
hmmm.
Mégegyszer átgondolva inkább calloznék itt flopon mint dobnék, és utánna ch/c, ch/c lennék.
Raisel szerintem csak dobatnánk itt a gyengébb lapjait.
Hand 0: 62.221% 61.30% 00.92% 31559 472.50 { KdKh }
Hand 1: 37.779% 36.86% 00.92% 18976 472.50 { JJ+, 66, 44, AJs, KJs, QJs, AJo, KJo, QJo }
Pushon is gondolkoztam azért állítottam fel egy ranget elöször azt is írtam hogy push, de legtöbbször azzal eldobatjuk a rosszabb lapjait.
Pushon is gondolkoztam azért állítottam fel egy ranget elöször azt is írtam hogy push, de legtöbbször azzal eldobatjuk a rosszabb lapjait.
mar elegge regota kuszkodok a redline-ommal, regen nl25 nel jott elo ugyanez a problema, most nl10 fos az egesz, legalabbis igy erzem :D dobalok be par kepet, statokat, reportot poziciobol
johet minden gondolat.
A NonSD miatt nem aggódnék túl sokat, az NL4es graf elég sexy igy is.
NL10: ami kapásból feltünt, hogy EPből cbetelsz a legkevesebbet, ez hogy lehetséges? Ott a legerősebb a ranged. A W$SD is elég kicsi, ott valami nem stimmel.