Madártej
Válasz Madártej kommentjére
2016. nov. 6. 15:59

Nem tudtam még rájönni, hogy tudom olyan szépen beszúrni a handeket, mint ti, úgy hogy linkelem az egyik konvertáló oldalról:

Ellenfelem 7hand óta van asztalnál

https://www.weaktight.com/h/581f412cd3904373228b490b?results=1&simple=1

misirulez
2016. nov. 6. 16:08

Néha egy nehéz call lehetne riveren, de általában inkább fold ha a 3ik szinen is beteli a rivert.
River lead nem az igazi, de látom nálatok megy az első handedben villain most pedig te.
Leadelni csak akkor érdemes ha meg tudod indokolni, hogy miért jobb mint bármi más. Ami egyébként egy elég ritkán előforduló helyzet lesz.
Azt nem tudom, hogy chr-elhettél volna-e erősen az ellenféltől és a te statjaidtól függ.

misirulez
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. nov. 6. 16:09

A5s UTG-ből elég laza open

Nem feltétlenül laza az. Egy nit 12%-ban is benne lehet A5s-A2s de akkor off broadwayek java kiesik ami nem is baj.

van Gerwen
Válasz misirulez kommentjére
2016. nov. 7. 1:26

Madártej, micsoda nick. :D Nagyon rég ettem már, van vagy 10 éve, pedig szerettem anno, de mostanában ha már desszert, akkor csakis Boci csoki és kakaós palacsinta. Vamó!

Madártej
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. nov. 7. 8:52

Madártej, micsoda nick. :D Nagyon rég ettem már, van vagy 10 éve, pedig szerettem anno, de mostanában ha már desszert, akkor csakis Boci csoki és kakaós palacsinta. Vamó!

Üdv!
Csalóka a nick, én is rég ettem már!
De meg is van, mi lesz: Szintlépésnél madártejet eszem! Ezért fogok olvasni, tanulni, játszani :D

Balázs1230
2016. nov. 9. 23:31

Sziasztok. Ez nem jó. 1.: UTG openben ez a hand(A5s% nincs benne kb CO. nyitom.
2.: ha már nyitod akkor max egy utca CB. és a turn donkra easy fold. semmi értelme a raisenek.

Élő ügyfélszolgálat