Még egy TP OOP
A legváltozatosabb hibákat tudom bemutatni a TP OOP helyzetben, íme a legújabb. Nincs valami általános szabály, ami segít eldönteni mi a helyes lépés.
Most emeletem a turnon, mivel ezt a tanácsot kaptam az előző témánál, de az az érzésem volt, h duzzasztok egy kasszát, amit elfogok veszíteni (önbeteljesítő jóslat?).
A river fold hiba volt, gondolom, de nem láttam azt a lapot, amit le tudok győzni...
Az ellenfélről nem volt infóm.
Full Tilt Poker Game #2841825592: Table St Rose (6 max) - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 16:56:59 ET - 2007/07/03
Seat 1: AACES3111 ($7.35)
Seat 2: Berlitz ($90.85)
Seat 3: llederman ($50.05)
Seat 4: Yellowdoyle ($56.20)
Seat 5: guzler ($56.75)
Seat 6: Hemi_78 ($40)
AACES3111 posts the small blind of $0.25
Berlitz posts the big blind of $0.50
The button is in seat #6
*** HOLE CARDS ***
Dealt to llederman [9d Td]
llederman raises to $2
Yellowdoyle calls $2
guzler calls $2
Hemi_78 folds
AACES3111 folds
Berlitz folds
Pot:6,4
*** FLOP *** [6h 4s Ts]
llederman has 15 seconds left to act
llederman bets $4.50
Yellowdoyle folds
guzler calls $4.50
Pot: 14,9
*** TURN *** [6h 4s Ts] [7d]
llederman bets $9
guzler calls $9
Pot: 32
*** RIVER *** [6h 4s Ts 7d] [3h]
llederman checks
guzler bets $16.50
llederman has 15 seconds left to act
llederman has requested TIME
llederman folds
Uncalled bet of $16.50 returned to guzler
guzler mucks
guzler wins the pot ($32.10)
*** SUMMARY ***
Total pot $33.75 | Rake $1.65
Board: [6h 4s Ts 7d 3h]
Seat 1: AACES3111 (small blind) folded before the Flop
Seat 2: Berlitz (big blind) folded before the Flop
Seat 3: llederman folded on the River
Seat 4: Yellowdoyle folded on the Flop
Seat 5: guzler collected ($32.10), mucked
Seat 6: Hemi_78 (button) didn't bet (folded)
Helyes volt-e a turn játék? A river fold hiba, ugye? Mit kéne csinálni a riveren egy potemelésre? Mit változtatnátok a játékon még?
A legváltozatosabb hibákat tudom bemutatni a TP OOP helyzetben, íme a legújabb. Nincs valami általános szabály, ami segít eldönteni mi a helyes lépés.
Most emeletem a turnon, mivel ezt a tanácsot kaptam az előző témánál, de az az érzésem volt, h duzzasztok egy kasszát, amit elfogok veszíteni (önbeteljesítő jóslat?).
A river fold hiba volt, gondolom, de nem láttam azt a lapot, amit le tudok győzni...
Köszi szépen a kimerítő választ. Azt hiszem, ez sokat fog segíteni a jövőben.
Még egy-két apróságot szeretnék megkérdezni.
Ha jól értem, akkor itt nem kellett volna turnön emelnem. Ha check-elek és ő emel, akkor én félpotig szívem szerint tartanék, nagyobbakra dobnék. Ez helyes?
Azt nem látom, h a 89-től miért kéne félnem a turnön, azzal csak nem tartná a flop-emelésem.
A riverbetet, azért éreztem, így utólag megadhatónak, mert végigpörgetve a leosztást nem találtam olyan lapot, amire ráillene a játéka (kivéve talán 57,67-et). Magas párokkal vagy preflop vagy a flopon vissza kellet volna emelni. Settel, 2 párral legkésőbb a turnon, a sok draw-esély miatt. Egy TP magas kicker esetén pedig örülnie kéne az olcsó rivernek. Így aztán megfordult a fejemben, hogy esetleg egy elmulasztott draw-val próbál lopni.
Rossz ez a gondolatmenet?
Lehet én vagyok a feszes...de UTG 9Ts-el nem biztos hogy emelnék....igazából nagyon kevés olyan board van ami neked jó, mert ilyen alacsony SC-kkel sor/flush draw vagy 2 pár az amit látni szeretnél, vagy méginkább kész sor. Ezen a floppon egyáltalán nem érezném jól magam, és nem ölném bele a fél beülőm...
Lehet most hülyeséget mondtam..javítsatok ki ha tévedek
Lehet én vagyok a feszes...de UTG 9Ts-el nem biztos hogy emelnék....
Lehet én vagyok a feszes...de UTG 9Ts-el nem biztos hogy emelnék....