Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Mi is hiányzik a sikeres játékhoz? NL25 6 max.

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 9. 13:08

25 NL 6 max. a riveren egy ellenfelem van nálam 89, az asztal 678T +valami, szivárvány. Pot 3 usd ellen elölről emel 5-öt én vissza a maradék 30-at all-in. Ellen mutat J9. Meg is érdemlem.

Szóval ez nagy hiba. Az a helyzet, hogy itt vagy kicsit nyersz (illetve valszeg felezed a kicsi pot-ot), vagy pedig egy óriásit buksz. Semmi értelme az all in-nek. Kell a rutin, hogy az ember felismerje ezeket a partikat és ne ragadja el a hév. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben már nem nagyon fogod ezt a hibát megismételni.

Hasonló: 60 NL 6 max. az asztal 379 szivárvány a flopon, nálam J7 nagyvakról. Check-check. Turn 7. Pot: 1-2 USD. Emelek, ellen visszaemel, betolom all-in (teljes stack) ellen mutat: 99. Miből gondoltam, hogy az ellen nem vette észre az újabb 7-est az asztalon?

Igen, itt is jobb a turn call, majd river-en eldöntöd mit csinálsz: check, call vagy fold.

Zoli
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 9. 13:36

Szóval ez nagy hiba.

Nagyon enyhén fogalmaztál. Egy ilyen parti után csak nézek mint a lufinyúl, hogy ez most mi volt. Rosszabb mint amikor a riveren behúzza két outját.

Élő ügyfélszolgálat