Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Micro CG oktató anyagok segítség !

LazyCastle
2017. ápr. 10. 16:15

Micro CG oktató anyagok segítség !

Sziasztok !

Régóta játszom NL holdem pokert viszont nem igazán vettem magam soha rá , hogy tanuljam is egy pár héttel ezelőtt-ig . Nos igen a google a barátunk be írhatnám oda de itt is kaptam Ryan Fee könyv elolvasásának ajánlatát amit meg is tettem , mások szerint viszont elavult ...
Így ha kérhetném segítségeteket tapasztalatból kinek mijött be vagy esetleg jobb játékosok mit ajánlanának valójában (ség , oktató anyagok)

Köszönöm előre is a válaszotokat !

RaiseA2
Válasz LazyCastle kommentjére
2017. ápr. 11. 10:42

Azért ennyire lusták ne legyünk már! Kicsit keresgélsz az oldalon és találsz...

Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Te is nyerhetsz! | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Flush67
2017. ápr. 11. 10:57

A legjobb ha feliratkozol egy oktatóoldalra és követed a kézelemezéseket és az edzéseket.

LazyCastle
2017. ápr. 11. 12:40

Raise ne is haragudj de a lusta nem én hanem te vagyok külömben elolvastad volna amit írtam melyben említettem ''Nos igen a google a barátunk be írhatnám oda de itt is kaptam Ryan Fee könyv elolvasásának ajánlatát amit meg is tettem , mások szerint viszont elavult ... ''

Ezért kértem tanácsot :)

Köszönöm a válaszod Flush.

LazyCastle
Válasz Flush67 kommentjére
2017. ápr. 11. 12:43

Esetleg ilyen oktató oldalt tudnál ajánlani ?:) Intellipokernek elég fura videói vannak konkrétan elalszom ahogyan beszél benne az egyik játékos ''AA igen ez egy kézbe pár és ez jó'' 2 -3 másodperces szó kihagyásokkal :D

Jatti
2017. ápr. 11. 14:26

Az vannak alap dolgok amik sose avulnak el, mindenkepp azokkal kezdenem. Pl az SH pokersuli cikkei nagyon jol osszefoglaljak az alapokat.

peraspera
2017. ápr. 11. 23:07
OmgHeyJoe
2017. ápr. 12. 7:51

runitonceon essential előfizetés 9,99$/hó neked tökéletes,számodra vannak jó oktatók-cameron couch,ian salter,paul atwal

Élő ügyfélszolgálat