Néhány kérdéses hand a mai napról. HH sajnos nincs, próbálom minél átláthatóbban leírni. (50 NL 9 fős asztalok)
1.
UTG-ben :Ad::Ac: (55 USD) limpelek, UTG+1 postol vakon, hátulról valaki limp, BB check. Flop: :2h::5c::5s:. Pot: 2,25 USD. BB check, én bet 1,75 USD, 2 fold, BB call. Turn::Td:. Pot: 5,75 USD. Check, check. River::Jh:. BB bet pot 5,75 USD, én fold.
2.
SB-ben :Kc::Qd: (40 USD). 1 Limp középről, CO postol vakon check (50 USD) , én SB-ről limp, BB limp. Flop: :Qh::9c::2d:. Pot: 2 USD. Én bet 2 USD. 2 fold. CO call. Turn::4h:. Pot: 6 USD. Én bet 4,75 USD, CO call. River: :8s:. Pot: 15 USD. Én bet 5,25 USD, CO call. Mutat: :Ac::Qs:.
3.
Ezután ugyanezen az asztalon. MP-ben (28 USD) :Ac::Ks:. UTG (56 USD) minraise 1 USD, én reraise 3,5 USD-re. Mindenki dob, UTG call. Flop: :Jh::Kc::Ah:. pot: 7,75 USD. UTG check, én bet 7,75 USD, ő call. Turn: :Qh:. Pot: 23 USD. Ő check, én all-in 17 USD. Call. River::Jd:. Mutat: :Qd::Kh:.
4.
BB-n (95 USD) :Ah::8s:. UTG+1 limp ( 75 USD), Dealer limp. Én check. Flop: :4h::3h::7d: Pot:1,75 USD. Kör check. Turn: :5h:. Kör check. River: :6h:. Én check, UTG+1 all-in 75 USD-vel, D fold, én fold.
Nem látok különösebb hibát a lejátszásokban. Persze AA-val UTG azért többnyire emelnék preflop.:D
Hol játszod ezeket a leosztásokat? Mostanában mindig azt írod nincs HH.
1, Nagy ritkán én is limpelek AA-val UTG-ről, ha vannak mögöttem agresszorok, mondjuk két 40/25-ös játékos...
2, Nálam ez a parti a turn-nél check/call vagy check/fold.
3, Nálam ez a a parti a turn-nél chech/check, rivernél check/call (ellenféltől és emelésétől függően)
4, Na ez a parti nem semmi, de itt tökéletes a fold szerintem...Nehéz lehetett, és gondolom gondolkodtál rajta...De mi a fenének kockáztatni itt 75USD-t, amikor 0,5USD-d van bent. Nagyon könnyen lehet nála str8 flush....
Hol játszod ezeket a leosztásokat? Mostanában mindig azt írod nincs HH.
1, Nagy ritkán én is limpelek AA-val UTG-ről, ha vannak mögöttem agresszorok, mondjuk két 40/25-ös játékos...
2, Nálam ez a parti a turn-nél check/call vagy check/fold.
3, Nálam ez a a parti a turn-nél chech/check, rivernél check/call (ellenféltől és emelésétől függően)
4, Na ez a parti nem semmi, de itt tökéletes a fold szerintem...Nehéz lehetett, és gondolom gondolkodtál rajta...De mi a fenének kockáztatni itt 75USD-t, amikor 0,5USD-d van bent. Nagyon könnyen lehet nála str8 flush....
Tényleg nem tudsz ilyet szerezni valahonnan, mert megvenni se tudom, nincs Paypalom?
Miért nem rgisztrálsz egy paypal accot?
nem enged regisztrálni, nem tudom miért.
Milyen kártyához regisztráltál?
Virtuális mastercard. De már elég régen.
Ha nagyon nem megy, esetleg megvehetem Neked.