NL 10 6 max UTG MR vs MP 3 bet AA vs SB call ( SB River donk)
Poker Stars, $0.05/$0.10 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $19.54 (195.4 bb)
BB: $12.18 (121.8 bb)
UTG: $18.90 (189 bb)
Hero (MP): $16.59 (165.9 bb)
CO: $4.55 (45.5 bb)
BTN: $16.86 (168.6 bb)
Preflop: Hero is MP with A A
UTG raises to $0.20, Hero raises to $0.75, 2 folds, SB calls $0.70, 2 folds
Flop: ($1.80) T 3 6 (2 players)
SB checks, Hero bets $0.86, SB calls $0.86
Turn: ($3.52) 5 (2 players)
SB checks, Hero bets $1.68, SB calls $1.68
River: ($6.88) 2 (2 players)
SB bets $4.60, Hero?
ismeretlenül vagyunk ismét, itt 4x nem lesz nála setet már raiselte volna úgy hogy ez itt flush easy fold?
Mivel gyakorlatilag deep játék folyik, ezért semmiképp nem finomkodnék ennyire preflop, minimum 9-10X-ig 3betelném UTG-t.
ismeretlenül vagyunk ismét, itt 4x nem lesz nála setet már raiselte volna úgy hogy ez itt flush easy fold?
Mivel gyakorlatilag deep játék folyik, ezért semmiképp nem finomkodnék ennyire preflop, minimum 9-10X-ig 3betelném UTG-t.
Dobásra hajtok így riveren, floppon azért próbálnám jobban építeni, van ott több value húzók ellen.
Ha nem csak pre nutsokkal akarsz majd 3betelni, akkor jó lehet a 7-7,5-8bb pre.
Flop 1,2$ és afelett Cbetről beszélhetünk. Azalatt sajnos minden betsize csak egy gaybet. :(
Én mondjuk MP vs EP nem vagyok az agyon 3betelés híve, sőt...
Ez persze tudom, hogy játékstílus kérdése. Minden esetre fish-eket azért szélesebben 3betelek, viszont kb. 80-90%-ban értékért. (Itt ugyan nincs megadva, hogy EP fish, de furcsa ez a 2X egy ilyen 'deep' asztalon.)
NL10-ről beszélünk, ahol még mindig jól működik az értéknehéz játék.
Magasabb limiteken már markánsan csökkennek a preflop méretek, viszont itt még bőven vannak regek, akik 100BB deep játékokban standard 3,5-4X-eket nyitnak, 10-12X-ig 3betelnek (2,5-3X-re is) .
Lehet amúgy 3betelgetni mp ep is, úgy se tudnak sehol se mit kezdeni vele. Nem mondtam hogy bluffbol kell. Csak hogy nem hiba a 7bb. Inkább sokszor 7bb mint kevésszer 9bb, mert annak reversed IO-ja lesz.
Alapvetően ez egy igen rossz szitu, és én is dobnék. Viszont nem rég rákerestem PT-be, hogy (NL10) OOP callolgatnak és riveren donk all-in mennek játékosok és mutatásig megy a játék. Ugyan nem sok handet hozott ki, de túlnyomó részt akik nem fishek voltak, totál air-rel tették ezt. Nem tudom, hogy pont random kattintgattak és ugyan úgy fishek voltak, vagy kezdik-e kihasználni ezt a fishek által népszerűvé vált line-t, hogy nuts-ot reppeljenek, minden esetre érdekes :-)