NL 2 Zoom A10o
https://www.weaktight.com/h/56e0ae1cd3904372458b46c6
Ismeretlen ellenfél. Ezekkel a flop cbet raisekkel mindig bajban vagyok, sokszor nem adnak elő vele semmit. Nagyon divat nl2-n :D
Zoomon azért feszesebbek az arcok, te utgből nyitottál és szárazon cbeteltél az elég erősnek tűnhet, szóval itt kb nem sokszor leszel elől, plusz totál rainbow a board szóvl agro Fd sem lesz benne turn az nagyon easy fold, flop max akkor callolom ha olyan a tendencia a limiten, h szeretnek rcbetelgetni, bár kétlem h ilyen szituba tennék
Amúgy ha mondjuk tört stackel csinálja vlki ezt és tudom h fish akkor átértékelem de akkor sem lesz a legjobb szitu h itt bepakold
GL
te utgből nyitottál és szárazon cbeteltél az elég erősnek tűnhet,
GL
Túl gyakran csinálják ahhoz, hogy mindig erős legyen. Mondjuk ekkora turn betnél már más a helyzet. Full száraz flopokat raiselgetnek rendszeresen, szerintem sokszor csak megnézik tényleg van-e valami. Na mindegy, köszi!
Nyugodtan overfoldolhatsz ilyen helyzetekben ezen a limiten.
Ha mondjuk nyitsz 17%-ot: 66+,A2s+,KTs+,QTs+,JTs,T9s,98s,87s,ATo+,KTo+,QJo
És Cbeteled a 60%-át, vagyis 10%-os range-dzset: TT+,66,A2s+,KTs+,QJs,98s,87s,ATo,KQo,KTo *
Akkor erre az emelésre durván a felét kellene megvédened optimálisan: (5,5%-os range) TT+,66,ATs,A6s,KTs,ATo,KTo
Ehhez képest ha csak ezt véded meg: TT+,66,ATs,A6s (3,5%-os range), akkor is 10-100K hand alatt fognak rájönni, hogy sokat dobsz ebben a spotban és már rég limitet léptél :D
(Egyébként mi itt az amivel x/c-t játszol és milyen tervvel illetve szerinted a Cbet range-dzsed mekkora részével fog 3 utcát lőni akár értékért, akár blöffből?)
(*A2s+ backdoor)
Én ezt a flopot kb. mindennel cbetelem (lehet hiba), 6-ossal meg 1010-el valszeg checkelnék. Igy ismeretlenek ellen, akikről nem tudok semmit nem szeretek check-callolgatni, talán vmi Axs 2 over bdfd. Amúgy az a vicces, hogy én régebben (és nem nagyon régen) nl10-en-16-on játszottam, többször cashoutoltam (vizsgaidőszakokban nem játszottam pl.) többször újrakezdtem minimális befizetéssel (10-20 dollár) és tök hamar felvergődtem NL10-ig, most meg szenvedek NL2-n és nem értem mi van :D. Pedig szerintem sokkal jobban játszok, mint pl. 1 éve. Na mindegy, ez csak a szintlépésről jutott eszembe, meg ki akartam írni magamból, köszi! :D