bencerhen
2016. márc. 10. 0:19

NL 2 Zoom A10o

https://www.weaktight.com/h/56e0ae1cd3904372458b46c6

Ismeretlen ellenfél. Ezekkel a flop cbet raisekkel mindig bajban vagyok, sokszor nem adnak elő vele semmit. Nagyon divat nl2-n :D

ProAdel89
Válasz bencerhen kommentjére
2016. márc. 10. 2:23

Zoomon azért feszesebbek az arcok, te utgből nyitottál és szárazon cbeteltél az elég erősnek tűnhet, szóval itt kb nem sokszor leszel elől, plusz totál rainbow a board szóvl agro Fd sem lesz benne turn az nagyon easy fold, flop max akkor callolom ha olyan a tendencia a limiten, h szeretnek rcbetelgetni, bár kétlem h ilyen szituba tennék

Amúgy ha mondjuk tört stackel csinálja vlki ezt és tudom h fish akkor átértékelem de akkor sem lesz a legjobb szitu h itt bepakold

GL

BelaKecske
Válasz ProAdel89 kommentjére
2016. márc. 10. 8:11

te utgből nyitottál és szárazon cbeteltél az elég erősnek tűnhet,

GL

Fogalmam sincs mivan nl2-ön, de szerinted poziciókat és boardokat figyelnek?

btw ez a board azért elég jó cbetre.

egyébként persze, nem ad elő semmit, de egyrészt lehet JJ-QQ meg 6x, amíg nem tudom valakiről, hogy rendszeresen emel vissza ilyen helyzetben vagy lassan játszik erős lappal, addig nyugodtan el lehet ezt dobni turn legkésőbb. de nyugodtan floppon! is, annyit fogsz tudni értékért játszani és senki sem fogja tudni kihasználni, hogy cbet/foldolsz az ilyen helyzetekben.

Értsd: Infó nélkül minnél kevesebbet játssz védekező helyzetben, különösen vs postflop raise.

bencerhen
Válasz BelaKecske kommentjére
2016. márc. 10. 14:25

Túl gyakran csinálják ahhoz, hogy mindig erős legyen. Mondjuk ekkora turn betnél már más a helyzet. Full száraz flopokat raiselgetnek rendszeresen, szerintem sokszor csak megnézik tényleg van-e valami. Na mindegy, köszi!

Flush67
Válasz bencerhen kommentjére
2016. márc. 10. 16:08

Nyugodtan overfoldolhatsz ilyen helyzetekben ezen a limiten.

Ha mondjuk nyitsz 17%-ot: 66+,A2s+,KTs+,QTs+,JTs,T9s,98s,87s,ATo+,KTo+,QJo
És Cbeteled a 60%-át, vagyis 10%-os range-dzset: TT+,66,A2s+,KTs+,QJs,98s,87s,ATo,KQo,KTo *
Akkor erre az emelésre durván a felét kellene megvédened optimálisan: (5,5%-os range) TT+,66,ATs,A6s,KTs,ATo,KTo
Ehhez képest ha csak ezt véded meg: TT+,66,ATs,A6s (3,5%-os range), akkor is 10-100K hand alatt fognak rájönni, hogy sokat dobsz ebben a spotban és már rég limitet léptél :D

(Egyébként mi itt az amivel x/c-t játszol és milyen tervvel illetve szerinted a Cbet range-dzsed mekkora részével fog 3 utcát lőni akár értékért, akár blöffből?)

(*A2s+ backdoor)

bencerhen
Válasz Flush67 kommentjére
2016. márc. 10. 16:53

Én ezt a flopot kb. mindennel cbetelem (lehet hiba), 6-ossal meg 1010-el valszeg checkelnék. Igy ismeretlenek ellen, akikről nem tudok semmit nem szeretek check-callolgatni, talán vmi Axs 2 over bdfd. Amúgy az a vicces, hogy én régebben (és nem nagyon régen) nl10-en-16-on játszottam, többször cashoutoltam (vizsgaidőszakokban nem játszottam pl.) többször újrakezdtem minimális befizetéssel (10-20 dollár) és tök hamar felvergődtem NL10-ig, most meg szenvedek NL2-n és nem értem mi van :D. Pedig szerintem sokkal jobban játszok, mint pl. 1 éve. Na mindegy, ez csak a szintlépésről jutott eszembe, meg ki akartam írni magamból, köszi! :D

Élő ügyfélszolgálat