NL 20 KQs-el combodraw turnon 2ellenfél ellen
Ez egy nagyon laza asztal volt, sokszor mutattak gyenge lapkat is, de ezt a 2 játékost még nem nagyon láttam mutatni, nemrég ültem be.
Game # 595269241 - Texas Hold'em No Limit EUR 0,10/0,20 - Table "Skinnskatteberg"
Game ended 2007-06-26 19:44:46 GMT+01:00
Players:
Bulle87 (EUR 28,31 in seat 1)
Migao (EUR 7,38 in seat 2)
kells11 (EUR 15,00 in seat 3)
wawel13 (EUR 6,13 in seat 4)
bond2 (EUR 8,60 in seat 5)
kisrapi (EUR 23,80 in seat 6)
Dealer: Migao
Small Blind: kells11 (0,10)
Big Blind: wawel13 (0,20)
kisrapi was dealt: Qh - Kh
bond2 Call (0,20)
kisrapi Call (0,20)
Bulle87 Call (0,20)
Migao Fold
kells11 Call (0,10)
wawel13 wins jackpot: EUR 0,00
Flop Ts - Jc - 6h
kells11 wins jackpot: EUR 0,00
wawel13 Bet (0,93)
bond2 Call (0,93)
kisrapi Call (0,93)
Bulle87 Fold
kells11 Fold
Turn Ts - Jc - 6h - 7h
wawel13 All-In (5,00)
bond2 All-In (7,47)
kisrapi Fold
bond2 Payback (2,47)
River Ts - Jc - 6h - 7h - Ad
wawel13 shows: Jd - 2h (a pair of jacks)
bond2 shows: Jh - 8h (a pair of jacks, with ace, ten and eight as kickers)
bond2 wins: EUR 13,14 (with a pair of jacks, with ace, ten and eight as kickers)
Rake: EUR 0,65
Szerintem a helyes játék mindenképp a megadás, de mivel nagyon jól álltam már ebben a session-ben, és nem akartam ennyit bukni, ezért dobtam el.
Meg kellett volna adni, vagy dobható?
Meglepett, hogy eldobtad. Két shortstack ellen, elfogadható odds-ot kaptál bond2 megadásával. Sor- és flushhúzóval, két overcard-dal: sztem easycall :)
kis számolás...
kb 15,5 EUR-re kell megadnod 7,5-t kicsit jobb, mint 2:1-es odds.
A kombo draw-val van 15 outod + van némi esély, hogy egy K vagy Q is jó, a pakliban még 52-6=46 általad ismeretlen kártya van, így valamivel jobb, mint 31:15 esélyt kapsz, azaz ismét kicsivel jobb vagy a 2:1-nél. Tehát call!!
Ennek ellenére dobható a lap (habár én nem tenném), ha pluszos is az EV, azért nem különbözik jelentősen a 0-tól.
Most pedig folytatom a számolgatást, de már a hidrodinamika könyvem fölött:(
Ui: miért nem emeltél preflop?
Szerintem is call a helyes, egy dolog miatt dobtam talán mégis, hogy nem nutflushdraw-m volt, és ha az egyik szintén flushdrawn van, mégha nincs is nála az Ah, azzal is rontja az outjaimat, másik ok pedig amit fenn leírtam.
Ha mindkettőnek legalább annyi pénze van mint nekem, akkor viszont sztem reraise all-in mentem volna, akkor még FE-m is marad, bár ha ilyen lapokkal képesek voltak ennyi pénzt betolni.....
Ha tartod a RG úgysem Neked kedvezett volna....:) Mostanában nagyon erős gyanú keletkezett bennem a hasonló partik miatt...
Én megadtam volna. Pontosan amiatt amit lederman mondott.
Szerintem is call a helyes, egy dolog miatt dobtam talán mégis, hogy nem nutflushdraw-m volt, és ha az egyik szintén flushdrawn van, mégha nincs is nála az Ah, azzal is rontja az outjaimat, másik ok pedig amit fenn leírtam......
Ha mindkettőnek legalább annyi pénze van mint nekem, akkor viszont sztem reraise all-in mentem volna, akkor még FE-m is marad, bár ha ilyen lapokkal képesek voltak ennyi pénzt betolni.....
teljesen rendben van amit mondasz, ezzel a FD-vel inkább már magam akartam szerintem megerősíteni a dobás mellett, és azért jutott eszembe abban a pár másodpercben, mindenesetre fájó szívvel dobtam:D
RG
Ha tartod a RG úgysem Neked kedvezett volna....:)