Nl 25
ez előtt a party előtt már leszivott a hülye fishje 10 dodoval..,gondoltam nagy bőszen megszivatom erre mit kapok? melyik utcán hibáztam?
FTR Hand History Converter Output (intended for copying and pasting into poker forums!):
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG ($34.10)
MP ($24.90)
Button ($17.50)
SB ($25.70)
Hero (BB) ($25)
Preflop: Hero is BB with 7, 7
UTG raises to $0.60, 3 folds, Hero raises to $1.50, UTG calls $0.90
Flop: ($3.10) 2, 3, 3 (2 players)
Hero bets $5.25, UTG calls $5.25
Turn: ($13.60) 7 (2 players)
Hero checks, UTG checks
River: ($13.60) 6 (2 players)
Hero bets $4.25, UTG raises to $10.35, Hero raises to $18.25 (All-In), UTG calls $7.90
Total pot: $50.10 | Rake: $2
Results:
Hero had 7, 7 (full house, sevens over threes).
UTG had 3, 3 (four of a kind, threes).
Outcome: UTG won $48.10
Szerintem sehol. Dobhatatlan. Még ha flopon csak megadod turnon már tuti allin.
ez előtt a party előtt már leszivott a hülye fishje 10 dodoval..,gondoltam nagy bőszen megszivatom erre mit kapok? melyik utcán hibáztam?
FTR Hand History Converter Output (intended for copying and pasting into poker forums!):
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG ($34.10)
MP ($24.90)
Button ($17.50)
SB ($25.70)
Hero (BB) ($25)
Preflop: Hero is BB with 7, 7
UTG raises to $0.60, 3 folds, Hero raises to $1.50, UTG calls $0.90
Flop: ($3.10) 2, 3, 3 (2 players)
Hero bets $5.25, UTG calls $5.25
Turn: ($13.60) 7 (2 players)
Hero checks, UTG checks
River: ($13.60) 6 (2 players)
Hero bets $4.25, UTG raises to $10.35, Hero raises to $18.25 (All-In), UTG calls $7.90
Total pot: $50.10 | Rake: $2
Results:
Hero had 7, 7 (full house, sevens over threes).
UTG had 3, 3 (four of a kind, threes).
Outcome: UTG won $48.10
Érdekes játék, mindenesetre nálam ez a parti inkább így nézne ki:
Preflop call, flop után 77-et közepes párral nehéz lesz még fish ellen is OOP játszani, set értékre mennék.
Floppon: Bet 2/3 pot és nem felette.
Turn: Bet 3/4 pot, pont ott nem emelsz, amikor megérkezik a lapod.
River: Shove.
Preflop ha már 3betelni akarod UTG-t ilyen lappal,- aminek szerintem semmi értelme mert OOP leszel fish ellen- akkor legalább 3szorosát emeld, vagy picit többet a pozíciós hátrány miatt. A flop viszonylag jó nekünk, folytatni kell az emelést, de nem majdnem 2szeres potnyi emeléssel. Ezzel ugyanazt az információt kapjuk meg mint mondjuk egy 2$os emeléssel, csak majdnem 3szor olyan drágán. Ha flopon callol minket, és turnre nem 7-es jön akkor feladnám mert gyakorlatilag 2 magas lap az amit reálisan verünk, de ha checkelsz az valszeg nem fog belenyitni. Így, hogy 7-es jött biztosan emelnék tovább és remélem hogy már itt bemegy a stackünk. Ha mégsem akkor riveren tolom rá.
köszönöm a kommenteket ,pre-flop azért hivtam ennyit mert 50-es volt a prf értéke az emberkének és szinte mindig ekkorát emelt gondoltam kitudom szórni. a flop raisem pedig amiatt ekkora hogy blöfföt feltételezzen és lecalloljon , nem tettem egyáltalán 3-asra , turn check-et azért csináltam mert 33-on kivül nem tudott volna megverni semmi sem és gondoltam folytatni fogja a fish move-okat mint a korábbi partijaiban , riveren egyértelmü volt már hogy lesz nála 3-as gondoltam arra is hogy két db de muszáj volt adnom..
a flop raisem pedig amiatt ekkora hogy blöfföt feltételezzen és lecalloljon
sajnos ebben igazad van , át kell állnom az ABC pokerre :) nagyon sokszor túl bonyolitom..
Ha flopon callol minket, és turnre nem 7-es jön akkor feladnám mert gyakorlatilag 2 magas lap az amit reálisan verünk, de ha checkelsz az valszeg nem fog belenyitni.