ProAdel89
2015. nov. 23. 12:22

NL 30 BvB

Villian BvB sokat 3betelo playa
depolarizalt cb range
3b 1utcas(taxturatol fuggoen)
Turnon rengeteget xf-ol
ezek voltak a readjeim

Az hogy itt xbackelt az nekem azt jelentette hogy vagy nagyon eltalata. vagy pedig ilyen gyenge sd- kepes lapja van ezért is beteltem turnon. ahol már elég sok draw is lett. így a szetjeit talan raiselne a huzoival és gyenge sd-vel meg még mindig callon lenne. igy blank riveren beteltem volna még egyet. dobatni egy J-t egy 99-TT vagy KT szeru lapot. de ezen a riveren feladtam.
velmeny?

https://www.weaktight.com/h/5652f587d3904376278b4667

Flush67
Válasz ProAdel89 kommentjére
2015. nov. 24. 11:16

Nekem tetszik a játékterved, viszont eléggé adja magát egy megjátszás.
Nem mondom, hogy biztos vagyok abban, hogy jó de egy river x/push elég kreatív játék lehet.
A nutblockerrel a kezedben elég nehéz szituba kerül az ellenfél. Szetteket, sorokat illene elengednie.

Flush67
2015. nov. 27. 12:08

Erre nem reagál senki??

Pedig érdekes hand..

@kingofman-nek magas labda, bár gondolom csak a pulcsira gyűjt :D

Krejdül
Válasz Flush67 kommentjére
2015. nov. 27. 12:52

Nekem tetszik a játékterved, viszont eléggé adja magát egy megjátszás.
Nem mondom, hogy biztos vagyok abban, hogy jó de egy river x/push elég kreatív játék lehet.
A nutblockerrel a kezedben elég nehéz szituba kerül az ellenfél. Szetteket, sorokat illene elengednie.

Riveren szerintem pont sorból és szettből lesz nála kevés, de amúgy tetszik az ötlet!

davidgeszt
2015. nov. 30. 19:26

X/push csak értékért menne itt nálam, mivel annyira unortodox lenne, hogy lecallolnának mindennel kb, a mezőny tendenciáit ismerve biztosan állítom :D Am meg ha nem aggro, river bet 1,5 és callt kapunk J-től.

Élő ügyfélszolgálat