NL 5 Zoom 109s
$0.02/$0.05 Zoom No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Kavior10 ($5.14) 103bb
UTG+1 1M_scoville ($5) 100bb
CO liuhongbo ($3.68) 74bb
BTN Hero ($5.49) 110bb
SB DOA1980 ($5.07) 101bb
BB Teunverb ($7.36) 147bb
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) Hero is BTN :9h: :th:
3 folds, Hero raises to $0.12, 1 fold, Teunverb calls $0.07
Flop: :jh: :8d: :as: ($0.26, 2 players)
Teunverb checks, Hero bets $0.16, Teunverb calls $0.16
Turn: :qc: ($0.58, 2 players)
Teunverb checks, Hero bets $0.42, Teunverb raises to $0.84, $0.42 to Hero ($4.79)?
ellenfél ismeretlen, van értelme itt raise-elni? vagy csak call? mondjuk ez a check-minraise mindig erős(vagy erősnek érzik), úgyhogy valószínűleg nem dobnak és csak a KT ver, de azzal nem tudom check-callol-e flopon:confused:
Ha emelsz akkor a tiednel rosszabb lapkombinaciot eldobhatja, sima call, lehet nala floppolt ket par vagy szett (88). Ha kezdobb move-okat lattunk tole akkor lehet callolni riveren, de amugy ismeretlen ellen utolso utcan fold ha betel. Szerintem
Ismeretlen, nem láttam tőle semmit, de mondjuk egy blank riveren nem weak kicsit dobni betre?
Airrel es 1 parral bloffolni nem sokszor fog, kerdes az, hogy milyen, a tiednel rosszabb lappal hivna riveren. Miutan tartottad a c/r-t eleg erosnek erezhet, es mivel total ismeretlenek vagytok egymasnak nem hiszem, hogy egy nalad gyengebb lapban erteket lat, talan a 88-al tovabb hivna de a tobbit inkabb sd-ba forditana.
Mivel minraisel, szerintem fish lesz villain, és nem hiszem, hogy bármit is dobna, amivel c/r-elt turnön ezen a boardon. Set, két pár jönni fog. Akkorát raiselnék, hogy riverre pot alatti stackje maradjon. De lehet túlaggrózom :confused:
Ja stoveolgatom, és nem lesz jó betenni, túl kevés a rosszabb kombó.
KT-el szerintem fog c/ccalolni floppon.
Mivel minraisel, szerintem fish lesz villain, és nem hiszem, hogy bármit is dobna, amivel c/r-elt turnön ezen a boardon. Set, két pár jönni fog. Akkorát raiselnék, hogy riverre pot alatti stackje maradjon. De lehet túlaggrózom :confused:
Ja stoveolgatom, és nem lesz jó betenni, túl kevés a rosszabb kombó.
KT-el szerintem fog c/ccalolni floppon.
van par rossz river, szal inkabb raise, ilyen 2par heavy boardon vs minraise nem nagyon lehet nem tönkremenni.
nem tudom milyenek a limiten a regek, de kétlem h dobalnának jobb 2pár+-t ezen a boardon, a minr miatt meg siman fish is lehet, nem bonyolítanám a dolgot.
Szerintem a river fold nem igazán lehet opció!
Floppolt 2 párt vagy szettet szerintem még egy passzív fish is betelné floppon. Miért várna turnig ilyen veszélyes boardon?
Az egész line nekem nagyon KT szagú. Amíg nem jön a nuts-a, addig szépen callol, aztán megpróbálja kihozni a max értéket egy x/r-el. Ha x/r-el egy fish mikrón, akkor mindig komoly zavar van az erőben.
Sokszor nuts-ot takar. A rossz betsize ne tévesszen meg, csak simán a nyomógombokat kattintgatja.
A baj az, h túl jó oddsot ad, de sajnos sokszor bőven verve vagyunk.
Attól függ hány két pár kombót teszünk a kezébe. Nehéz jól belőni, de szerintem AQ-nál gyengébb két párral nem, vagy nagyon ritkán c/relne turn. Ha a flop két párját slowplayelte, a turn Q scare card neki.
Board: Jh 8d As Qc
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 49.242% 35.61% 13.64% 564 216.00 { Th9h }
Hand 1: 50.758% 37.12% 13.64% 588 216.00 { JJ, 88, AQs, KTs, T9s, AQo, KTo, T9o }
A river fold jó kérdés, ha párosodik mindenképp, amúgy call.