2 outra nem várunk és nem adunk rá egy fityinget sem.
Ami miatt esetleg tartottam volna, az az, hogy Polacheck ezzel a turn bettel nem reprezentál semmit, egy blank turnre emel amikor floppon nem emelt(szvsz Q-t tartalmazó kezeit meghívja, én kisebb PP-vel is tolnám tovább...)= blank v. esetleg monster amit slowplayel(ami amúgy hiba lenne)..mivel a ranged nagy része itt 2 magas lapból áll, ezért akkor tartanék, ha úgy gondolnám h az 55-öm jobb itt nálad, de mivel philbrasil is tarott ezért mindenképp dobás szvsz.
Szerintem az itt jatszok min 60-70%-a megadta volna hasonlo kimenettel.
Az igaz, hogy "klasszikus" ertelemben nem IO szitu, de ennyi erovel preflop a 22-essel emelt potban a setvadaszat sem az!
Plusz azt is vegyuk figyelembe, hogy NL10-rol beszelunk. Ez a masfel dollar csak morzsa volt a bankrollombol, igy a topikkal egyutt boven megerte.
Annyit sajnalok csak, hogy forumtarsat "makoltam" le, foleg egy olyat, aki kifogyhatatlan otlet-folyamaval permanens mosolyt csal az arcomra.
Rossz volt a megjátszás ez tény, de nem arról volt szó, hogy nem ütögetjük az akvárium falát?
Sy Bajkevero
A megadásod csak akkor lett volna helyénvaló ha csak 1 ellenfél ellen jáccol, és ellenfeledet blöfre teszed, 2 ellenfél ellen gondolkodás nélkül dobom. hozzáteszem az eddigi hozzászólok közül senki nem callolta volna...
Szerintem NL10-en ennél vannak sokkal tisztább szituációk, nem érdemes egy ilyen helyzetbe belemenni.
Rossz volt a megjátszás ez tény, de nem arról volt szó, hogy nem ütögetjük az akvárium falát?
Sy Bajkevero
Én sem tartozom a 60-70%-ba. A tuti lap ráadásul nem tuti lap, meg amúgy is - két ellenfél ellen ez sima fold. Egy ellenfél ellen, ha nem volt flop cbet (és ugye ekkor elárult AK-ja van a fish-nek :D), akkor esetleg megadom. Két ellenfél ellen soha (most már :cool:).
Mondjuk szerintem a turn megadásnál rosszabb dolog az, mikor egy másik Akadémiás embert hozunk kellemetlen helyzetbe ilyen HH felrakással.
Szerintem te is, én is, és mindenki más is hozott már rossz döntést pokerkarrierje során, még akkor is, ha nem ismerte el később.
Gondolom neked sem esne jól fordítva a dolog.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem hívott egyikőtök sem pp-vel ilyen flopon, ennyire nem kell félni a c/r-től szerintem.
Mondjuk szerintem a turn megadásnál rosszabb dolog az, mikor egy másik Akadémiás embert hozunk kellemetlen helyzetbe ilyen HH felrakással.
Szerintem te is, én is, és mindenki más is hozott már rossz döntést pokerkarrierje során, még akkor is, ha nem ismerte el később.
Gondolom neked sem esne jól fordítva a dolog.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem hívott egyikőtök sem pp-vel ilyen flopon, ennyire nem kell félne a c/r-től szerintem.
Nekem az volt a fejemben végig, hogy akadémiás, láthatott tőlem több videót is, tehát tudja, hogy iszonyat sokat cbetelek. Ezért döntöttem a mellett, hogy kihagyom.
Első körben nem akartam feltenni a handet, mert tényleg nem akartam senkit kellemetlen helyzetbe hozni, de az everestes topikban Bajkeverő érvelt az igaza mellett, ezért döntöttem így.