NL10-AA-két allin előttem
Na most ez akkor sima call? Mit gondoltok?
EverestPoker Game #2880764798: Table Riga-43 - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 18:31:10 - 2008/02/26
Seat 1: honney11 ($35.54)
Seat 2: kamik051 ($5.00)
Seat 3: bonaparte2B ($6.30)
Seat 4: HERO ($9.98)
Seat 5: kayenta ($4.90)
Seat 6: gecko2a ($11.35)
Seat 7: Marcmue14 ($13.62)
Seat 9: k0elh020 ($10.00)
Seat 10: SilverCrow ($5.27)
HERO posts the small blind of $0.05
kayenta posts the big blind of $0.10
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO[Ad Ac]
gecko2a calls $0.10
Marcmue14 folds
SilverCrow calls $0.10
honney11 calls $0.10
kamik051 checks
bonaparte2B calls $0.10
HERO raises to $0.40
kayenta folds
gecko2a folds
SilverCrow calls $0.30
honney11 calls $0.30
kamik051 folds
bonaparte2B calls $0.30
*** FLOP *** [3h 8c 2c]
HERO bets $1.90
SilverCrow raises to $4.87 and is all-in
honney11 folds
bonaparte2B raises to $5.90 and is all-in
HERO ???
Én tuti nem tudnám eldobni ilyen boardon, szóval sztem call :)
Preflop emelj 4BB-t (+1BB/limper), így kicsit megszűröd a mezőnyt, ennyi limp után, szvsz. nem lehet komolyan venni egy 4BB-s emelést.
Hát nem tudom.. Ilyen dry boardon mivel csinálhatják ezt? Addig ok, hogy sokan a KK, QQ-val limpelnek preflop, de miután emeltél, valszeg visszaemelnének. Ha csak az egyik menne all-in, valszeg meg tudnám adni. Így hogy ketten vannak, fájó szívvel de elengedném.
A baj az, hogy olyan kicsit emeltél, hogy szinte bármilyen lappal bemennek utánad amivel érdemesnek látták limpelni, és az everesten ez egy nagyon tág halmaz. :)
az AA a legnyeresegesebb lap a holdemben, megha neha szettbe is nezunk az overparunkkal, szerintem menni kell... Nem tudnam dobni... Meghat shorty-k is, lehet, hogy sidepotra esetleg jok lehetunk... ;)
Preflop emelj 4BB-t (+1BB/limper), így kicsit megszűröd a mezőnyt, ennyi limp után, szvsz. nem lehet komolyan venni egy 4BB-s emelést.
A baj az, hogy olyan kicsit emeltél, hogy szinte bármilyen lappal bemennek utánad amivel érdemesnek látták limpelni, és az everesten ez egy nagyon tág halmaz. :)
az AA a legnyeresegesebb lap a holdemben, megha neha szettbe is nezunk az overparunkkal, szerintem menni kell... Nem tudnam dobni... Meghat shorty-k is, ehet, hogy sidepotra esetleg jok lehetunk... ;)
az AA a legnyeresegesebb lap a holdemben, megha neha szettbe is nezunk az overparunkkal, szerintem menni kell... Nem tudnam dobni...
Az egyil ellen szerintem tuti nyerő vagy, szerintem legalább az egyik flush vagy str8 drawn van. A másik az lehet set, vagy 2 pár.
Mint azt mindenki írta túl kicsi a preflop emelés, nyugodtan emelni kell legalább 0.80-ig. Mivel pozicióban vagy simán sejthetnek egy lopás kisérletet és ilyenkor legoptimálisabb esetben egy kisebb pár akkár probálkozhat egy restealel. Így lejátszhatod egy az egy eééen. Ha nem is max 1-2 ember fogja megadni.....
Flop után ennyi caller ellen normál esetben set ellen harcolsz. Ennek ellenére NL 10-en főleg a potméret miatt ez dobhatatlan :-)
Köszi a hasznos hozzászólásokat!
Az emelés tényleg kicsi volt tudom, pont akkor kaptam egy másik asztalon KK-t, és épphogy be tudtam gépelni a standard 40et mert majdnem lejárt az időm:)
Szóval a lényeg az, hogy tényleg itt rontottam el az egész hand-et...Egyébként nem sokat gondolkodtam a callon,ezt tényleg nem tudtam volna elengedni, már csak kíváncsiságból sem:) Az egyiknél 22, a másiknál A8o volt. Turn és river nem segített...
Az emelés tényleg kicsi volt tudom, pont akkor kaptam egy másik asztalon KK-t, és épphogy be tudtam gépelni a standard 40et mert majdnem lejárt az időm:)