NL10 AA nagyvakon, 6limpelő
Sziasztok !
Tegnap Nordican már az utolsó asztal zárásához készülődtem amikor nagyvakon kaptam egy AA-t és a 9-ből 5limp, kisvak megad.
Én emeltem 1.2$ ra (3.5BI deep voltam) mire mindenki dobott. (ugye ez csak kicsivel több mint a 3.5BB+limpelőnként 1) Abszolút nem bánom, már eleve ki akartam ülni.
A kérdés az hogy ti mit csináltatok volna ??? Ilyen esetben mennyit emeltetek volna ???
Köszönöm: R.
Sziasztok !
Tegnap Nordican már az utolsó asztal zárásához készülődtem amikor nagyvakon kaptam egy AA-t és a 9-ből 5limp, kisvak megad.
Én emeltem 1.2$ ra (3.5BI deep voltam) mire mindenki dobott. (ugye ez csak kicsivel több mint a 3.5BB+limpelőnként 1) Abszolút nem bánom, már eleve ki akartam ülni.
A kérdés az hogy ti mit csináltatok volna ??? Ilyen esetben mennyit emeltetek volna ???
Köszönöm: R.
5-6 BB-t emeltem volna, mert ha a 3,5BB-taz első megadja, akkor jön a birka effektus, és ugyanott vagy mint az elején. Jobb leszűkíteni a mezőnyt a hat főről 1-re, max kettőre.
Jelen esetben a 3,5BB is elűzött mindenkit, amin azért csodálkozom, mert egy-két megadóra gondolom számítottál Te is.
5-6 BB-t emeltem volna, mert ha a 3,5BB-taz első megadja, akkor jön a birka effektus, és ugyanott vagy mint az elején. Jobb leszűkíteni a mezőnyt a hat főről 1-re, max kettőre.
Jelen esetben a 3,5BB is elűzött mindenkit, amin azért csodálkozom, mert egy-két megadóra gondolom számítottál Te is.
3,5 BI az, hogy milyen mélyen volt :)
12 BB-t emelt
3,5 BI az, hogy milyen mélyen volt :)
12 BB-t emelt
Ivan41, vinczesz: en ugy latom ReggieHammond 12BB-t emelt. Rosszul latom?
ReggieHammond: egyebkent szerintem is jo emeles, sokkal kisebb emelessel - ahogy ivan41 is irta - beindult volna a birka effektus.
12BB-t emeltem. Igazából még a 7BB körüli emelés az ami így utólag talán járható útnak tűnhet a jövőre nézve hasonló esetekre. 3.5 - 5 BB kizárva, még az 5BB vel is lehet hogy 3an beszállnak.
Igazából talán arra számítottam hogy lesz egy magadó (aki lopásra gondol vagy arra hogy a stackem miatt emelek ennyit) akire borítok ha nem extrascary a flop vagy ha pf kapok reraise-t akkor azonnal, ugye ezt nem kell túlvariálni :)
Tényleg elnéztem, nem kicsit, nagyon. Így a következő hozzászólót sikerült megvezetnem.
Tényleg elnéztem, nem kicsit, nagyon. Így a következő hozzászólót sikerült megvezetnem.