NL10 bluff
ezt annyira utálom.... elbizonytalanodtam 26/17 voltak a számai 100 leosztas alapjan, s ott volt a reraise is. Féltettem a másfél beülömet... pedig 94 %-om lett volna az övét lenyúlni....
S még pofátlanul megmutatja...
No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) Hand History UTG ($10.65)
MP ($5.58)
CO ($38.31)
Button ($8.11)
Hero ($14.77)
BB ($21.01)
Preflop: Hero is SB with :Qc:, :Qd:.
UTG calls $0.10, 2 folds, Button calls $0.10, Hero raises to $0.5, BB raises to $1.7, UTG folds, Button folds, Hero calls $1.20.
Flop: ($3.60) :6s:, :2c:, :4s: (2 players)
Hero bets $2.63, BB raises to $8.97, Hero folds.
Final Pot: $15.20
Results below:
No showdown. BB wins $15.20.
lavo shows: :Jc:, :Qs:
ezt annyira utálom.... elbizonytalanodtam 26/17 voltak a számai 100 leosztas alapjan, s ott volt a reraise is. Féltettem a másfél beülömet... pedig 94 %-om lett volna az övét lenyúlni....
S még pofátlanul megmutatja...
Kiemeltél a kis vakról. Ez nagy lapot jelent, ennek ellenére preflop visszaemelnek rád. Ellenfél száma a normálisnak nevezhető zónán belül vannak.
Másfél beülő az effektív stack. Én ezt inkább a set értékért játszanám. Nem jött dáma, még egy emeléssel is próbálkoztál, mégis rád emelt. Ezt én se adtam volna meg. Habár komolyabb tapasztalatom nincs NL10-ről.
Sb-ről kevés a 0,5..
ha nem rézel a bb tuti kapsz 3 call-t
Nl10-en 10ből 9 ilyenkor KK AA legalábbis ps-en, így sztem flopon már jó dobás
set is azért nem mert ezen a limiten alacson pp-vel sosem rirézel senki max call call call megy preflop:)) bár lehet ez is lehet csak ps-en..
off:
nagyon jó az oldal, csak így tovább:)