Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 FR - AK TPTK és combodraw turnön

lobonc
Válasz want2push kommentjére
2008. dec. 5. 18:12

A tippjáték nem volt túl népszerű. A győztes a legközelebbi tipp tulajdonosa: want2push

** Dealing River ** : [ :Kd: ]

franky01222 shows: [ :Qc: :Qd: ]

Noted. :) Még visszaszedtem a fél beülőmet, aztán lelépett.

csebal
Válasz lobonc kommentjére
2008. dec. 6. 13:28

Én a magam részéről Ax-re tettem volna a reraise-e után, ahol az ász az :As:, esetleg megspékelve egy második párral, mondjuk J v Q. Ennek fényében pedig a megadásnak nem lett volna értelme, hiszen max sorra húzok, esetleg két párra, de a board miatt a sort se vehetem tuti nyerőnek (és ugye ha két párja van, akkor az extra ász sem segítene).

Ennyi outtal és még 5 dollárral egy 15 dolláros pot előtt én nem érzem magunkat comittednek, szóval fold. Hozzáteszem, hogy a 3 dolláros bet korábban is gyakorlatilag már csak second barrel volt.. annyival érzésem szerint tartoztunk a potnak, hogy megpróbáljuk elvinni, hiszen az ellenfélnél is lehetett volna hasonló lap mint nálunk és akkor a betünk után ő áll hasonló döntés előtt. Sajnos mint azt a történet mutatja, az ellenfélnél pont egy olyan hand volt amit még a nyilvánvaló sor és flush esély mellett sem tudott eldobni ezért ránktolta...

Élő ügyfélszolgálat