Ha 82%-ban dob 3betre akkor nem fog dominált lapokkal callozni és tönkremenni, inkább reverse IO-ja van csak itt az AQ-nak. Semmi szükség arra, hogy balanszált legyen a 3bet rangeönk ilyen arcok ellen, azokkal kell 3betelni amikkel biztosan nem +EV a call. Villain ellen (nem tudom mikor láttam utoljára ilyet :D ) az esetek többségében nem is lenne value 3betem.
Emberek! A statisztikák alapján: 1. "call 3bet: 18 (17)", azaz 3/17, 2. "fold to cbet 3bet potban: 67 (3)", azaz 2/3, 3. "WTSD: 29%". Szerintetek mit fog itt dobni? A turn-ön már olyan szűk a range-e, hogy már csak ollóval lehet levágni róla. Nem gondoljátok, hogy picikét kicsi lesz itt a FE?
Nincs feltüntetve a 4b%, (de lehet,h csak én nem látom), így viszont ne írjunk már olyat, h 82% Ft3b(ott van egyébként 67%, 3/2, lol, ammá minta!). És ráadásul pozíciós stat, sokat nem jelent ekkora minta alapján(persze ad egy irányt, keveset calloz 3b-et, ennyi, de gyerekek 60% az openje csaknem! Ezek alapján is 10-11%-ot calloz PF, vagyis ne mondd már,h nincs érték a 3b-ben AQ-val!)
mindenképp barrelleznék itt, de csak 2utcát.
Igazad van ha 10% calloz, akkor roppant egyszerű a játék hiszen az égvilágon semmi más dolgunk nincs minthogy egy ennél erősebb rangel 3beteljük, és már szét is ownoltuk az embert.
Teljesen felesleges előre gondolkodni azon, hogy milyen boardokon milyen rosszab lap fog kifizetni (IO?), vagy hogy mi mivel fogjuk őt kifizetni (reverseIO?). Ha pedig a board nem talált el minket igazából az sem baj, hiszen simán letudjuk a problémás helyzetet:
Látom, már megint átcsapott valami cicaharcba egy topik, úgyhogy nem vesződök privát üzenettel.
Laci, mit gondolsz a tegnapi edzésről?
A hand-del kapcsolatban nagyon jókat mondott a srác. Végül az lett a konklúzió, hogy legtöbbször turn x/f, néha pedig 2nd barrel. De ami igazán tetszett, hogy végigment a teljes range-dzsen és felbontotta.
Engem nagyon zavart a negyedóránként felugró félperces reklámszünet. Azzal lehet valamit kezdeni, vagy "gyárilag" ilyen ez a stream és a többiek is szívtak miatta?
Szia! :)
Örülök, hogy ott írtál és így rájöttem ki vagy. ;) Korábban az a nicked is rémlett más edzésről, de akkor az ittenivel össze tudom így már kötni.
Az edzésről pedig azt gondolom, hogy brutál hasznos volt. Nekem nagyon-nagyon tetszett! :D
Jó volt, hogy részletesen elemezte a handet.
A reklámmal én is így jártam.. Esetleg ha regelünk a site-ra akkor nem dob majd fel reklámot (bár minimális esélyt látok rá). Fórumba majd utánakérdezek.