NL10 FR - AQs top pár + NutFD bajban
PokerStars Game #18184779610: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10) - 2008/06/16 - 20:00:26 (ET)
Table 'Houzeau' 9-max Seat #9 is the button
Seat 3: ChiefMcLane ($16.85 in chips)
Seat 4: Viadodacruz ($14.45 in chips)
Seat 5: Duzzface ($9.80 in chips)
Seat 6: dazdogg83 ($1.70 in chips)
Seat 9: dutch passio ($7.20 in chips)
ChiefMcLane: posts small blind $0.05
Viadodacruz: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Duzzface [:Ac: :Qc:]
Duzzface: calls $0.10
dazdogg83: folds
dutch passio: folds
ChiefMcLane: folds
Viadodacruz: checks
*** FLOP *** [:Ad: :6c: :2c:]
Duzzface: bets $0.20
Viadodacruz: raises $0.20 to $0.40
Duzzface: raises $0.30 to $0.70
Viadodacruz: raises $13.65 to $14.35 and is all-in
Duzzface: ???
Preflop call csak azért, mert agro ellenfelek voltak az asztalnál...
Na az ilyet úgy utálom... Mi a francot csináljak? Dobjam ezt is? Mindent eldobok :(
Én megadnám.
Preflop mindenképp emelnék.
Ja és flopon nagyobbat emeltem volna vissza, $1.5-ig mondjuk.
300BB deepen sem dobnám el ezt a lapot, az tuti. Top pár jó kickerrel+flush draw.
Bármilyen agresszív ellenfelek ülnek is bent, ilyen lappal nyiss egy egészségeset! Csak magadat hozod nehéz helyzetbe, ha nem emelsz, mint ebben az esetben is. Flopon már én sem dobnám el (viszont sokkal agresszívabban nyomulnék már a nyitással is). Az a baj, hogy semmit nem tudunk, mivel nem volt akció preflop. Simán lehet, hogy talált mondjuk egy A+közepes lappal egy párt, Téged pedig színhúzóra tesz, és meg akarja úszni a további utcákat, de találhatott egy gyenge setet is, és le akar stackelni, mivel látja, hogy belementél az emelgetésbe, de lehet akár 62 is nála...
Ha már így alakult, akkor add meg az all-in-t mindenképpen ezzel a kézzel!
Nálam ez nem is kérdés: easycall :)
Nálam ez nem is kérdés: easycall :)
én ezzel a lappal mindig standard fölött nyitok ennyi ellenfél ellen preflop (0,4-0,45), mert ezen a limiten a standard raise nem túl riasztó. még UTG-ből is. de a limpet engedni, vagy limp/raise-t játszani... nagyon kockázatos. FR-n UTG-ből még ok, mert ott valószínű, hogy valaki emel utánad, de itt túl kevesen vagytok ehhez (egyébként limpraishez azért talán mégsem elég erős, az a műfaj a magas pp-ké). a flopon, pedig dörrents vissza 1$-ral :). a flop szinte tökéletes az allin elfogadásához. szóval add meg, ha már így alakult. és legközelebb preflop ne bízd a véletlenre, mert azért mégiscsak frusztráló, hogy a nagyvaknál bármi lehet 62, A2, A6, 54, 22...stb.
Emelj flop előtt kb. 4 bb-ig, majd ilyen board mellett emelj egy egészségeset (potközelit) a flopon. Akkor is, ha aggrók ellen játszol. Az all-inre sima call, gyengeséget érzek benne, szerintem nem akarja, hogy megadd. Ezek a frankó esélyek a felduplázásra.
PokerStars Game #18184779610: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10) - 2008/06/16 - 20:00:26 (ET)
Table 'Houzeau' 9-max Seat #9 is the button
Seat 3: ChiefMcLane ($16.85 in chips)
Seat 4: Viadodacruz ($14.45 in chips)
Seat 5: Duzzface ($9.80 in chips)
Seat 6: dazdogg83 ($1.70 in chips)
Seat 9: dutch passio ($7.20 in chips)
ChiefMcLane: posts small blind $0.05
Viadodacruz: posts big blind $0.10
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Duzzface [:Ac: :Qc:]
Duzzface: calls $0.10
dazdogg83: folds
dutch passio: folds
ChiefMcLane: folds
*** FLOP *** [:Ad: :6c: :2c:]
Duzzface: bets $0.20
Viadodacruz: raises $0.20 to $0.40
Duzzface: raises $0.30 to $0.70
Viadodacruz: raises $13.65 to $14.35 and is all-in
Duzzface: ???
Preflop call csak azért, mert agro ellenfelek voltak az asztalnál...
Na az ilyet úgy utálom... Mi a francot csináljak? Dobjam ezt is? Mindent eldobok :(
...Az all-injét adnám, de ne csodálkozz ha egy 62off vert el....