Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 full ring floppolt nut sorral ismeretlen deepstack ellen pozícióból

krondorl
2007. jún. 22. 7:50

NL10 full ring floppolt nut sorral ismeretlen deepstack ellen pozícióból

AJ-val floppoltam nut sort (T-től A-ig), és hívtam kb 105% potot. Megadta.
Turnre lejött a harmadik egyszínű. Ahol ellenfelem all int jelentett.
Flösre tettem ezért dobtam. Jól csináltam?

kisrapi
Válasz krondorl kommentjére
2007. jún. 22. 8:03

Jó lenne egy Hand History-t látni.Floppolt sorral én megpróbálnék egy check/raise-t, vagy 2/3-ad potot nyitni...amúgy a dobás szerintem jó volt, bár kérdéses hogy ha bejött a flösse akkor miért nem csalogatni akar?

krondorl
Válasz kisrapi kommentjére
2007. jún. 22. 8:18

handhistory

Jó lenne egy Hand History-t látni.

Seat 2 is the button
Total number of players : 10
Seat 4: kiwmagic ( $13.52 USD )
Seat 8: krondorl ( $3.15 USD )
Seat 1: ubergeir ( $11.96 USD )
Seat 9: GeneralParty ( $12.37 USD )
Seat 3: nomis007 ( $2.15 USD )
Seat 2: TheWizardOfHolland ( $7.12 USD )
Seat 5: frank7feet ( $9.14 USD )
Seat 6: tooth001 ( $3.70 USD )
Seat 7: DrAibolit ( $10.54 USD )
Seat 10: monesz13 ( $1.90 USD )
nomis007 posts small blind [$0.05 USD].
kiwmagic posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to krondorl [ Ad Jd ]
frank7feet folds
tooth001 folds
DrAibolit calls [$0.10 USD]
krondorl raises [$0.20 USD]
GeneralParty folds
monesz13 folds
ubergeir folds
TheWizardOfHolland folds

nomis007 folds
kiwmagic raises [$0.20 USD]
DrAibolit calls [$0.20 USD]
krondorl calls [$0.10 USD]
** Dealing Flop ** [ Th, Qc, Kc ]
kiwmagic checks
DrAibolit checks
krondorl bets [$1 USD]
kiwmagic raises [$2 USD]
DrAibolit folds
krondorl calls [$1 USD]
** Dealing Turn ** [ 5c ]
kiwmagic is all-In [$11.22 USD]
krondorl folds
kiwmagic does not show cards.
kiwmagic wins $15.93 USD

FairName
2007. jún. 22. 8:54

Sztem ilyet többet ne dobj el. Mindegy ha jól láttam floppon emeltél 1$árt ő visszaemelt és te megadtad (kb ahogy néztem 80cented maradt ha akkor visszaemelsz allint aztis megadta volna mindegy) utána a turn után allin ment de nem hinném h flushe volt (floppon visszaemelt sokkal inkább terce lehetett) de végülis tökmindegy 80centet egy 4-5$os potba bármit is sejt nála az ember kötelező betenni még sztem egy top párral is ( de ilyenkor sztem már floppon allin mehetsz a visszaemelése után hiszen nut lapod van és valoszínütlen h vki eldobja +80cent miatt ha egyszer visszaemelt 2ig)

kisrapi
2007. jún. 22. 9:24

Több hiba is volt itt: ezeket a mini raiseket felejtsd el preflop, emelj 4BB-t + annyiszor 1bbt ahányan már előtted beszálltak, azaz itt raise 0.5$
Floppon az 1$ emelésed után ahogy visszaemelt azonnal all-in...ennél jobb lapot nem kívánhatsz magadnak...
A többi handelemzésedhez meg mindig tegyél be Hand History-t, nem jó ha csak úgy körülírod a történéseket....

krondorl
2007. jún. 22. 11:56

meglesz

Több hiba is volt itt: ezeket a mini raiseket felejtsd el preflop, emelj 4BB-t + annyiszor 1bbt ahányan már előtted beszálltak, azaz itt raise 0.5$

Én úgy tudom, hogy ez ökölszabály és néha ettől el lehet térni.

Floppon az 1$ emelésed után ahogy visszaemelt azonnal all-in...ennél jobb lapot nem kívánhatsz magadnak...
A többi handelemzésedhez meg mindig tegyél be Hand History-t, nem jó ha csak úgy körülírod a történéseket....

ok, meglesz

köszi az észrevételt!

kisrapi
2007. jún. 22. 12:55

Én úgy tudom, hogy ez ökölszabály és néha ettől el lehet térni.

Eltérni el lehet, csak sok pénzedbe fog kerülni... ilyen limiten inkább felfelé térj el, mintsem lefelé...laza asztalon emelj nyugodtan akár 5-6-7BB-t is ha jó lapod van, csak így van esélyed kizárni az embereket, és aztán nem fogsz káromkodni hogy AA-od leverték J7-tel meg hasonlók...
Másik hogy ha 3-4$okkal ülsz be NL10-re az nem sok mozgásteret ad, ha olvastad Ed Miller könyvét, ő leírja az ilyen kispénzű játékot....várod a jó lapot, emelsz egy nagyot, floppon meg betolod a maradék pénzed...

krondorl
2007. jún. 22. 13:06

60bb

Másik hogy ha 3-4$okkal ülsz be NL10-re az nem sok mozgásteret ad, ha olvastad Ed Miller könyvét, ő leírja az ilyen kispénzű játékot....várod a jó lapot, emelsz egy nagyot, floppon meg betolod a maradék pénzed...

Holdem NL10-re általában 6 dolcsival ülök be. Máshol is kb 60BB-vel.

bsz
2007. jún. 22. 14:48

Holdem NL10-re általában 6 dolcsival ülök be. Máshol is kb 60BB-vel.

Elég a 6$ is, de töltsd fel, ha mondjuk 4 alá megy.

FairName
Válasz bsz kommentjére
2007. jún. 22. 16:02

Én mostanában NL100ra ülök be 60$árral az ugyanez de ha pl lemegyek NL50re vagy nagyon ritkán NL25re ott is általában 60BBvel ülök be és nem azért mert attól félnék h milyen jó játékosok hanem h nehogy lemákoljanak (és ez hatványozottan igaz sztem NL10re), persze vannak más esetek ha vki deep stackel ül bent akkor általában énis full stackel ülök be.
De alapvetően sztem nem rossz stratégia és plussz lehet h Nl10en mondjuk az elején nyerhetnél egy nagyot és átkozodsz h á miért nem fullal vagyok bent de sztem tök mindegy Nl10en annyi fish van h ugyanugy kilehet 20al szállni félóra alatt ha 5$árral ülsz be mintha 10$árral és ha lemákolnak kevesebb a veszteség sztem Nl50ig nagyon sok rossz játékos van akik akkor is felvisznek ha 50-60BBvel ülsz be.

Élő ügyfélszolgálat