Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10: JJ UTG-n..Kapom az 5bet pusht....eeh

peterpanic
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 19. 21:57

szerintem ez itt fold, a pot oddsod versenyen jó, mert ott kis M számmal minden trashhanddel betolják preflop, legjobb esetben is 30-40 BB nagyvakod van az első vakszintek után.
itt viszont még az AK is sem túl valószínű, inkább QQ+.
egyszerű elkerülni az ilyen szitut, ne 4betelj JJ-vel:)

Zehy
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 19. 22:15

Jó a 4bet PF??Vagy mivel poziban vagyunk,mehet a sima megadás? $5.65-kell megadni $14.55-os potba...Az odds 2,5:1-hez ami MTT/SnG-n auto call,na de CG-ben is?:confused:
Nem tudom mit kellett volna csinálni innen úgy néz ki,h a 4betjét csak callolni kellene...nem tudom :(

Call 3bet és flopnézés pozból, comittedé tetted magad kb a 4bettel...
Btw SnG-n nincs potodds, ICM van, ott már rég fold(v szintén call) az elején v push a végén...
Sztem AK-ja van legjobb esetben. Mármint neked legjobb :D

psycho
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 20. 0:23

Harrington bácsi szerint azért 20% blöffel számolhatunk mindig :D
Fold, vagy megadod, és megy a jegyzet a csávóra..

peterpanic
Válasz psycho kommentjére
2008. máj. 20. 0:39

szerintem az csak 10%:)

CrisRoniii7
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 20. 7:45

Btw SnG-n nincs potodds, ICM van, ott már rég fold(v szintén call) az elején v push a végén...

A mikro sng-ken ($1-$10) ,ergo amilyeneken én játszottam,nem jelentős az ICM,mivel az ellenfeleidnek fogalmuk sincsen erről,ergo nem tudsz optimális rangel számolni,így én ott is az oddsot néztem pl egy 6fős sng,amikor voltunk 4-en és mondjuk a vakok voltak 100/200.....Na de ez most mind1 a lényeg ez:
Az ellen KK-volt és nem javultam....:)

CrisRoniii7
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 20. 7:46

szerintem az csak 10%:)

Igen,sztem is :)

CrisRoniii7
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 20. 7:50

egyszerű elkerülni az ilyen szitut, ne 4betelj JJ-vel:)

Mostmár ezt is tudom...Többet nem is 4betelek...Az a baj,nagyon bennem van a "verseny agresszió",mind1 lassan +szokom a cg-t;)

Élő ügyfélszolgálat