Nl10 KJo drill, river donk
$0.05/$0.10 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($11.43) 114bb
Hero (CO) ($11.21) 112bb
BTN ($38.98) 390bb
SB ($10.05) 101bb
BB ($10.10) 101bb
Pre-Flop: ($0.15, 5 players) Hero is CO :kh: :jc:
1 fold, Hero raises to $0.30, 2 folds, BB calls $0.20
Flop: :4h: :9s: :jh: ($0.65, 2 players)
BB checks, Hero bets $0.45, BB calls $0.45
Turn: :td: ($1.55, 2 players)
BB checks, Hero bets $1, BB calls $1
River: :js: ($3.55, 2 players)
BB bets $2.50, $2.5 to Hero ($9.46)?
Ellen 20/15/3.7 Fold to cb flop/turn 60/33(3) river agr 36% 470hh
Mivel játszhat így amit verek? Slowolt volna settel a riverig?
Amit versz az csak a QJ:D Azt nem értem itt, hogy te kb. bubit reppelsz végig, akkor miért nem csekkréjzel riveren? Vagy bubija van és fosik hogy overpárt mögécsekkelsz, vagy fullja, mert azt gondolja bubival úgy is adod. Az a baj hogy kb. minden ver...
Olyan, mint egy fish nuts line, csak vmi regfélénél. Egyébként mennyi a flop check/raise% ?
Pff,szar szitu,kb a JQ-n kivül nem versz semmit,azzal meg inkább ch-callol sztem,nálam ez sajna fold.
Flop x/r 11(18). Miért fontos ez?
nem nagy minta , de azért ha maradna ez a tendencia, akkor kb. mindig raisel szettet ilyen drawheavy boardon...
CO-ról bőven elég lesz a 2,5X is.
Azt is érdemes lenne tudni, hogy te mit játszol.
Bennem azért felmerül az is, hogy valamelyik utcán mögé checkelek.
Egy BB vs CO coldcall range-dzset egész jól eltalálhatott ez a flop/turn, szóval nem hiszem, hogy lesz benne annyi érték, hogy sima bet-bet-bet.
pfff.
nem tudom. nagy hero call lenne megadni, de nem +ev, az biztos.
A turn passzolása nem hiszem, hogy rossz lenne.
Ha AJ meg QJ a range-e akkor tudsz callozni, elméletileg mindkettőt lehet jó így NL10 reg ellen játszani, KQ meg full azért talán ritkább lesz, bár TT meg pl. eléggé benne van. Ha nem blöfföl itt, akkor szerintem inkább dobnám, már pedig nem tom mivel blöffölne, rosszul viszont játszhat jobb lapokkal.
call