Nl10 KK 3b pot
$0.05/$0.10 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($10.39) 104bb
CO ($9.84) 98bb
BTN ($14.03) 140bb
Hero (SB) ($10.52) 105bb
BB ($17) 170bb
Pre-Flop: ($0.15, 5 players) Hero is SB :kc: :ks:
2 folds, BTN raises to $0.25, Hero raises to $1, 1 fold, BTN calls $0.75
Flop: :js: :td: :8s: ($2.10, 2 players)
Hero bets $1.05, BTN raises to $3.15, $2.1 to Hero ($8.47)?
Ellen 18/14/3.9 2.4K hand, Bu steal 39, vs. resteal fold 71(17), Bu 4b range 1.4, fold to cbet 3b pot 46, flop agr% 36
Engem 20/17/5.5-nek láthat kb.
Mi a range-e? Vissza lehet-e tolni rá?
-10X-et túlzásnak tartom. Főleg, hogy sokat dob 3betre.
-A flop bet méret nagyon rossz. Gyakorlatilag minden lap ami javulhat, tökéletes odds-ot kap.
Biztosan nem tolnám rá vissza, sőt inkább a dobás felé hajlok.
Nem tudom, hogy minek emelne meg egy TP-t vagy egy OESD-t (KQ, AQ), ha ilyen jól meg tudni adni.
check/call nem rossz szerintem.
Úgy vélem h eme floppon tudunk értékért hívni és az jobb is az xc-nél.
Viszont valamivel azért nagyobb bet mehetne.
Így a call nem játszik oop nálam ilyen boardon, ha postflop nem túl agró, akkor el is lehet akár dobni.
Azért sem jó a kisbet egyébként, mert erre kitalálhatta ezt 55-el is, mert biztos AK vagyunk és amíg nem tudjuk, hogy ő itt emel e a húzókkal vagy akár teljes blöffből, ha igen akkor stack offolódni kéne ugye ha nem, akkor viszont eléggé hátul leszünk szerintem.
Pre én is kicsit túlzásnak érzem az 1 dolcsis 3betet.
Flopon nálam is bet/fold lenne. De valamivel nagyobbat hívnék a flopon. Szerintem egy olyan 1,4-1,5$ is mehet.
Miután emelt, én el tudnám engedni. 18/14 ellen nem hiszem, hogy itt nyereségesen tudunk ezen a flopon tönkre menni.
GL!
Ne vs. resteal foldot nézz, inkább call IP 3bet, az sokkal reálisabb képet ad.
(mert 6max játékban ha IP vay miután 3beteltek téged az legalább 80-90%-ban resteal, ellenben a sima vs. resteal stat nagyon sok BvB-t tartalmaz, ahol viszont OP vagy tehát a kettőt érdemes külön nézni együtt semmiképp)
Egészen nyugis fold, mert nem raisel rosszabbal értékért, és full bluff sincs nála.
Sörös este után vagyok, ezért, ha valami nem egyenes, szori.
Részemről a pre 10bb alap, mivel oop maradunk, akár 11-12bb is. Indokoljátok meg, miért nem jó.
Márkó: flop x/c-ra gondolsz? Pre agresszorként?
Flop 1/2 po bet: miért nem jó?(board text)
Misi: most homály amit írsz, de a stat SB resteal vs. BU. célirányosan.
Nyílván dobtam.
Nálam range:JJ-TT,88,JTs,AsQs,AsTs,As9s,As7s
Szerintem pre 90-95 cent elég kell legyen, hiszen preflop blöffből is fogunk ellene 3betelni, főleg így, hogy eddig sokat dobott 3betre. És a blöff 3bet rangünk itt szélesebb lesz, mint az érték..