Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL10 - KK a nutflushhúzó két allin

Kolerick
Válasz Polacheck kommentjére
2008. aug. 16. 11:32

Szerintem elég nagy hiba a preflop limp ilyen prémium lappal, mert ilyen lapokat engedünk játékba és ezért szerintem ez easyfold.:)

kanrich_
Válasz Kolerick kommentjére
2008. aug. 16. 15:46

Preflop soha nem limpelnék KK-val, még Full Ringen sem. A flop után pedig easy fold, ott az ász, meg nem is 2-way a pot. Itt a KK hirtelen nagyon gyenge lappá vált...

want2push
Válasz Polacheck kommentjére
2008. aug. 16. 16:15

Easy fold volt egyébként részemről és ahogy látom, mindenki így tenne. Még egy kérdésem lenne. Ha nyitottam volna preflop, akkor érdemes lenne egy ilyen boardon cbetelni két ellenfél ellen oop?

Így, hogy szín húzód is van, sztem talán elereszthetsz egy c-bet-et. De általában két ellenfél ellen már nem olyan jó a c-bet ász magas flopon, mivel túl sokszor lesz valamelyiknél Ax típusú lap. Inkább Kxx, Qxx típusú flopokon érdemes c-bet-elni még két ellenfél ellen is.

plusevHUN
Válasz want2push kommentjére
2008. aug. 17. 17:48

Én gyakran limpelek prémium lapokkal live fr cg-n ep-ből (50/100), mert mindig lesz vki (95%) aki emel :). A raiset meg nyilván lecallolják any2val ("mert már bennt van x pénzem), ha felfordítanám a lapomat, akkor is adnák (de komolyan!). Őrült live gamekben sztem teljesen legitim lejátszás (sokkal kevésbé feltűnő, mint, ha emelnék utg, mert az erőt sugall, mondjuk már akinek). + Nagyobb pot keletkezik preflop. + nem oop játszom relatíve kis potban multiway potban (ugyis lecallolnak 30bb-ig 3-4-en).

Online, ha ül egy maniac az asztalnál sztem szintén szóba jöhetne limp/raise, mondjuk nem jtászom neten FR-t.

SH-n mondjuk tényleg semmi értelme ezt játszani, ott tényleg hülyeség, de sztem asztaltól függően elhet limpelni big pokcetokkal ep-ben fr cg-n

peterpanic
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. aug. 17. 18:58

szerintem lehet limpraiset játszani, ez ízlés kérdése, de tönkremenni egy minipotban valami közepes drawval ilyen boardon, az már nem túl okos.

a lényeg, hogy limpelt potban nem megyünk tönkre, max nutközeli lappal.

Élő ügyfélszolgálat