NL10-KK fold
Nem sok infóm volt a srácról, 25hand alapján VPIP 36% és elég passzív játékot játszott addig. Arra gondolok, hogy a pocket pair volt nála és a flopon setje lett. Más ötlet?
Flopon fold, vagy turnon call?
EverestPoker Game #2611116729: Table Riga-20 - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 23:47:00 - 2008/01/05
Seat 2: artmix ($13.99)
Seat 3: kenedymester ($12.48)
Seat 4: DeathEater1 ($3.48)
Seat 6: toitoine92 ($1.90)
Seat 7: Taape ($12.65)
Seat 8: Etithemaster ($6.69)
Seat 9: DKH ($1.77)
Seat 10: titecloe ($12.69)
kenedymester posts the small blind of $0.05
DeathEater1 posts the big blind of $0.10
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to kenedymester[Kh Kd]
toitoine92 folds
Taape calls $0.10
Etithemaster folds
DKH folds
titecloe folds
artmix folds
kenedymester raises to $0.40
DeathEater1 folds
Taape calls $0.30
*** FLOP *** [5d 6c Qc]
kenedymester bets $0.90
Taape raises to $3.60
kenedymester calls $2.70
*** TURN *** [5d 6c Qc] [3s]
kenedymester checks
Taape bets $8.10
kenedymester folds
Uncalled bet of $8.10 returned to Taape
*** SHOW DOWN ***
Taape mucks
*** SUMMARY ***
Board: [5d 6c Qc 3s ]
Taape collects $7.70
Átlagos ellenfél ellen hozzád hasonlóan játszottam volna a partit. Sztem is a legvalószínűbb egy terc Taape-nél.
Mivel az ellenfél limpelt, csökken az esélye, hogy AQ-val csinálja ezt a játékot. A többi lap, amivel ezt teszi többnyire jobb mint a tiéd (persze kivéve, ha oop így játszik meg egy draw lapot).
Mivel az ellenfél limpelt, csökken az esélye, hogy AQ-val csinálja ezt a játékot.
a Flop raise allin nem jó megoldás?
Én is NL10-en játszok, és sok esetben TPTK vagy kisebb kickerrel izmoznak ennyire (legalábbis FTP-n)
Miért? 66, 55, 33, QQ-t valószínűbbé teszi a limp? Nekem egy elkeseredett dobatás érzésem volt az emelések mértékét nézve, mintha pont attól félne, hogy az AQo a kezében kevés lesz, nem is gondolkodik, hogy mi lehet a másiknál, csak meg van róla győződve, hogy nyerhet, ha elég nagyot emel... Végülis NL10... Meg szigorúan imho :) Én nem vágom annyira a pókert, inkább az embereket.
Nekem ezek a nem teljes allin-ek mindig furcsák, mintha tudat alatt nem bírnák rátolni az egészet, mert tudják legbelül, hogy csak blöff, és elveszíthetik az egész pénzt.
Te aztán tényleg komolyan veszed a lélektant a pókerben:) Csak nem pszichólógus vagy?
Egyébként NL10en elég gyakran limpelnek kisebb párokkal már megfigyeltem. Ezért is volt gyanús, hogy nem TPTK, na de mindegy már nem derül ki. Vagy Everesten meg lehet nézni valahol a mucked handeket?
Szerintem meg flopon mikor visszaemelt akkor kellett volna rátolni, most nem azért mondom de ha mindig berezelsz overpairral ezen a limiten akkor sosem leszel nyerő.
A flop call szerintem sem jó all-in/fold. A readed alapján.
A turn checked után gondolod, hogy checkelni fog?
Szerintem meg flopon mikor visszaemelt akkor kellett volna rátolni, most nem azért mondom de ha mindig berezelsz overpairral ezen a limiten akkor sosem leszel nyerő.
A turn checked után gondolod, hogy checkelni fog?